Rețete de la cititori: Prăjitură cu gem de caise - Andreea Rădulescu

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu gem de caise
Prăjitură cu gem de caise

Blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 5 linguri făină, 1 lingură pesmet, 1 esenţă vanilie, un vârf cuţit praf sare. Crema: 200 g cremă brânză, 400 ml frişcă lichidă, 2 plicuri zahăr vanilat, 3 linguriţe scorţişoară, 1 borcan gem caise, nucă măcinată, caise confiate.

Preparare:Blat: Se bat albuşurile spumă cu un vârf cuţit praf sare. Se freacă gălbenuşurile cu zahărul şi esenţa de vanilie. Se adaugă albuşurile, făina şi pesmetul. Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc mediu timp de 20-25 minute.

Crema: Spumăm frişca împreună cu zahărul vanilat şi scorţişoara, apoi amestecăm cu crema de brânză cu ajutorul unei palete şi dăm la rece.

Asamblare: Tăiem blatul în 5. Peste primul blat întindem o parte din cremă apoi gem caise. Punem al doilea blat şi repetăm procedeul astfel încât deasupra să avem ultimul blat. Îmbrăcăm totul în cremă şi deasupra presărăm nucă de cocos şi caisele confiate.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net