Reţete de la cititori: Tartă cu sardine – Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

Pentru umplutură: 2 cutii sardine în ulei, 3 roşii, 2 linguri ulei, 1 lingură vin alb, 2 linguri pesmet, sare, piper, cimbru.

Preparare

Se dizolvă drojdia într-o ceaşcă de apă caldă cu o lingură făină şi se lasă maiaua la crescut. Când s-a dospit se toarnă peste făină şi se frământă aluatul încorporând uleiul, apa caldă rămasă şi un praf de sare. Se lasă să se dospească 20 de minute, apoi se întinde într-o tavă rotundă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Se unge aluatul cu ulei, se aşează roşiile tăiate felii subţiri şi se presară sare, piper şi cimbru. Se scurg sardinele din ulei şi se aşează în raze în tavă, se presară cimbrul, se toarnă uleiul rămas amestecat cu vinul, se pune şi pesmetul şi se coace tarta la foc potrivit timp de 25-30 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net