Reţete de la cititori: Tartă cu sardine – Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

Pentru umplutură: 2 cutii sardine în ulei, 3 roşii, 2 linguri ulei, 1 lingură vin alb, 2 linguri pesmet, sare, piper, cimbru.

Preparare

Se dizolvă drojdia într-o ceaşcă de apă caldă cu o lingură făină şi se lasă maiaua la crescut. Când s-a dospit se toarnă peste făină şi se frământă aluatul încorporând uleiul, apa caldă rămasă şi un praf de sare. Se lasă să se dospească 20 de minute, apoi se întinde într-o tavă rotundă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Se unge aluatul cu ulei, se aşează roşiile tăiate felii subţiri şi se presară sare, piper şi cimbru. Se scurg sardinele din ulei şi se aşează în raze în tavă, se presară cimbrul, se toarnă uleiul rămas amestecat cu vinul, se pune şi pesmetul şi se coace tarta la foc potrivit timp de 25-30 de minute.

image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net