Ți se lipesc pastele la fierbere? O singură linguriță din acest ingredient, iar problema va deveni o urâtă amintire

Dacă am gătit vreodată paste, iar, să fim sincer, majoritatea dintre noi am făcut-o, atunci știm că o problemă la care trebuie să avem grijă constant este ca ele să nu se lipească la fierbere. Deși pare un preparat atât de simplu de pregătit, pastele necesită destul de multă atenție, iar dacă plecăm prea mult din bucătărie, există riscul ca mâncarea noastră să fie distrusă. Din fericire, o singură linguriță din acest ingredient banal, vă poate scăpa de această problemă!

O linguriță de ulei de măsline vă poate scăpa de problemă
O linguriță de ulei de măsline vă poate scăpa de problemă

Cei mai mulți dintre noi am fost în situația de a găti paste, măcar de câteva ori de-a lungul vieții noastre. În esență, pare un preparat extrem de simplu de gătit. Doar fierbi pastele, iar apoi adaugi sosul pe care îl dorești, iar, în doar câteva minute, masa este servită! Însă, în practică, lucrurile nu sunt deloc atât de simple. Știm cu toții că există riscul ca pastele să se lipească în timpul fierberii, iar dacă nu suntem atenți chiar și câteva minute, întreg prânzul ne poate fi ruinat. Ei bine, din fericire, există un truc simplu care ne poate salva!

Dacă vă întrebați despre ce este vorba, ei bine, tot ce vă trebuie este o banală linguriță de ulei de măsline! Da, acest ingredient care se găsește în orice supermarket poate face ca problemele cu pastele să devină doar o urâtă amintire! Tot ce trebuie să faceți este ca atunci când puneți apa la fiert, să adăugați o linguriță de ulei de măsline, iar problema ar trebui să fie rezolvată!

Uleiul de măsline poate rezolva oricând problema pastelor lipite

Desigur, pe lângă acest truc ingenios, există și alte metode pentru a ne asigura că nu avem probleme, atunci când gătim paste. De exemplu, dacă vă uitați pe ambalajul acestora, veți vedea că sugerează o anumită perioadă de fierbere.

Este foarte important ca aceasta să fie respectată, pentru că problemele cu lipitul pastelor încep să intervină atunci când acestea stau prea mult la fiert. Așa că aveți grijă să respectați minutele sugerate pentru fierbere!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net