5 greşeli pe care le faci când decorezi sufrageria

Ultima actualizare:

    O cameră încărcată cu prea multe obiecte de mobilier este mult mai mică şi foarte neprimitoare
O cameră încărcată cu prea multe obiecte de mobilier este mult mai mică şi foarte neprimitoare

Sufrageria este locul de relaxare şi camera principală a locuinţei noastre unde ne primim musafirii. Este cartae de vizită a întregii tale case şi trebuie să fii foarte atentă atunci când o decorezi. Iată mai jos 5 greşeli pe care să le eviţi cu orice preţ!

Prea multă mobilă – Prea multe obiecte de mobilier vor transforma sufrageria ta într-o adevărată cămară. Spaţiul liber va fi inexistent, camera foarte încărcată. Vei simţi nevoia de aer, de lumină, iar încăperea va deveni foarte mică şi neprimitoare.

Draperii groase şi gele – Sunt potrivite într-o încăpere de mari dimensiuni însă sufrageria ta este mult prea mică pentru a fi încărcată inutil cu draperii grele şi groase din catifea, de exemplu. Micşorează spaţiul şi dausenzaţia de încăpere mică şi prăfuită.

Lipsa culorilor –  Dacă obiectele de mobilier sunt toate de aceeaşi culoare, trebuie să spargi cumva monotonia cu o nuanţă care să contrasteze. Este total inestetic şi greşit ca sufrageria să fie decorată în aceeaşi culoare.

Lipsa covorului – Covorul dă senzaţia de cămin, de căldură, te invită în cameră, îţi oferă confort, siguranţă, relaxare. Nu este recomandat să laşi podeaua neacoperită. Un covor pe mijloc, de dimensiuni reduce, care să nu fie băgat pe sub obiectele de mobilier este mai mult decât binevenit.

Mobilă desperecheată – Va trebui să faci rapid ceva în privinţa asta pentru obiectele de mobilier desperecheate sunt una dintre cele mai mari greşeli în decorarea unei încăperi.

image
image
image
image
image
image
IMG 8505 (1) jpg
cub mihai Voropchievici png
cub horoscop 3 gif
Horoscop bilunar Eclipsa de Soare shutterstock 666562861 jpg
3  anvelope vara   click ro jpg
servicii funerare nonstop bucuresti ilfov modele sicrie adysim 2 jpg