Accesorii la modă în 2023: cum să le porți pentru a-ți accentua frumusețea

Anul 2023 este despre strălucire! De la genți mari, pantofi cu platformă și bijuterii extravagante, anul 2023 vine cu tendințe ieșite din tipare. Se pare că influența anilor 2000 continuă să domine scenele marilor case de modă, iar asta în mod evident se va reflecta și în garderoba noastră. După cum știai deja un accesoriu bine ales îți poate defini perfect look-ul, așa că de ce să nu îți iei notițe, iar data viitoare când mergi la cumpărături să vânezi acele articole în pas cu moda. Ți-am pregătit o listă cu cele mai populare accesorii din acest an!

Fii pregătită pentru un an creativ în fashion, pentru că "fericire" este cuvântul care definește această perioadă când vorbim despre accesorii. Nuanțele luminoase și piesele îndrăznețe răspândesc bucurie în jur, astfel încât, cel mai probabil te vor influența inconștient să fii la fel. Deci poartă un accesoriu "happy" și vei fi mai "happy"! 

7 accesorii la modă în 2023 

Genți

Când vorbim despre genți anul acesta vedetele sunt gențile oversize! Cu cât mai mari și mai colorate, cu atât mai bine! Vremea gentilor micuțe și subtile a apus! Când spunem genți oversize, ne referim la genți exagerat de mari! Până la urmă, pe lângă faptul că sunt la modă, mai sunt și ultile pentru că poți căra de toate! Tot în materie de genți o alte tendință la fel de extravagantă, sunt gențile cu franjuri....Și după cum v-ați fi așteptat, nu orice fel de franjuri...ci din acelea până în podea de lungi! Sau dacă nu vrei să te împiedici în franjuri, poți opt pentru unele cu pene sau mărgele. Cum spuneam, ineditul este la modă. Iar dacă cumva e prea mult pentru tine, avem o veste bună, gențile office sunt și ele căutate!

geanta supradimensionata jpeg

Pantofi

La capitolul pantofi cei cu talpa plată domnesc! Cu vârf ascuțit, sau de tip balet, ideea e că trebuie să fie comozi! Și dacă nu sunt comozi, înseamnă că porți acei pantofi cu forme total atipice, de parcă ar fi sculptate. Pentru că da, tocurile cu forme sculptate sunt în tendințe anul acesta. Dacă mai au și câteva detalii sclipitoare cu pietricele atunci ești în pas cu moda.

În ceea ce privește cercei, v-ați prins deja că trebuie să fie cât mai strălucitori! Diamantele merg bine anul acesta, însă și perlele revin în forță. Și dacă nu puteți alege între ele, atunci e bine să știți că anul acesta piesele din materiale combinate sunt foarte populare. Modelele florale sunt și ele o opțiune excelentă. 

Cercei 

cercei desigual jpg jpeg

Coliere

Auriu, arigintiu, sau chiar materiale asemănătoare aluminiului, totul trebuie să fie cât mai metalic! O piesă argintie statement adaugă o notă de eleganță indubitabilă outfit-ului tău. Iar ca formă, colierele de tip tennis sunt pe cât de delicate, pe atât de frumoase, astfel că, se remarcă în mod deosebit în acest sezon. 

Brățări

Și nu orice brățări ci cele de tip manșetă. În stilul caracteristic al anilor 2000', acest tip de brățară poate fi o adevărată bomboană pe mâna ta!

Pălării

Dacă ești o iubitoare mare de pălării și ai o colecție întreagă, atunci te poți bucura și de faptul că anul acesta pălăriile sunt la modă. Cele care se poartă anul acesta sunt pălăriile de tip balaclavas, cowboy, fedoras cu boruri largi și pălăriile de dimensiuni mari!

Dresuri de plasă

Da, dresurile plasă sunt populare în acest sezon, și pe lângă asta te fac să arați și foarte sexy. Iar în cazul în care vrei ceva diferit, să știi că poți purta o pereche de ciorapi până la genunchi alături de o pereche de sandale conform tendințelor de pe catwalk.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net