Acestea sunt cele mai proaste 3 lacuri de unghii, potrivit experților în manichiură. Evită-le!

Dacă vrei ca unghiile tale să nu arate urât sau să se deterioreze, este important să eviți anumite produse. Când visăm la unghii perfecte, primul lucru la care ne gândim este lacul de unghii - tipul, culoarea și modelele pe care urmează să le facem. Cu toate acestea, nu toate lacurile de unghii sunt potrivite, așa cum ne avertizează specialiștii în manichiură. În continuare, îți vom spune ce lacuri de unghii ar trebui să eviți pentru a nu-ți deteriora unghiile.

Lac de unghii Foto: arhiva.
Lac de unghii Foto: arhiva.

1. Oje semipermanente de proastă calitate

Profesioniștii atrag atenția asupra ojelor semipermanente de calitate inferioară. Acestea pot fi recunoscute prin prețul extrem de ieftin și se vând adesea pe străzi sau în piețe. Un astfel de lac de unghii se decojește și se crapă ușor, oferind un aspect neplăcut și nesigur. De asemenea, multe dintre acestea sunt dificil de aplicat din cauza formulei dense și lipicioase. Uneori, îndepărtarea lor necesită o pilire intensă, care poate deteriora suprafața unghiilor, făcându-le fragile și casante.

2. Lacuri de unghii în culori neatractive

Pe de altă parte, specialiștii susțin că unele lacuri de unghii, în special cele în culori deschise sau pastelate, își pierd intensitatea și strălucirea odată cu trecerea zilelor. Lacurile de unghii de culoarea pielii sau similare pot deveni, de asemenea, neatractive deoarece nu oferă proeminență unghiilor. Aceste lacuri, deși pot părea atractive la început, tind să se decoloreze și să-și piardă farmecul în scurt timp.

3. Cele care conțin ingrediente toxice

Printre lacurile de unghii pe care ar trebui să le eviți se numără cele cu ingrediente toxice. Acestea pot fi identificate dacă te uiți pe etichetele produselor. Unul dintre compușii de evitat este formaldehida, un cunoscut agent cancerigen care poate provoca iritații ale pielii și ochilor. Alături de acesta, toluenul, un solvent care poate afecta sistemul nervos și poate fi toxic pentru făt la femeile însărcinate, este și el de evitat.

Prin urmare, dacă ești pe cale să îți faci unghiile și nu știi ce lacuri să folosești, este mai bine să eviți aceste produse menționate mai sus. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Avantajele utilizării unei aplicații pentru achiziționarea RCA jpg
Andrei Voica photo 1 jpg
zodia leu jpeg
horoscop 26 martie jpg
horoscop, zodii, stres jpg
zodii noroc jpeg
chiftele pexels jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net