Șocant! O tânără a aflat că are cancer din cauza unui banal semn apărut pe unghie. Mare atenție dacă îl ai și tu!

Ultima actualizare:

Unele dintre trucurile femeilor de frumusețe sunt unghiile. Acestea sunt întotdeauna curățate, de diferite lungime și date cu lac sau ojă colorată. Însă ce multe femei nu știu este faptul că o pată sau un mic semn ce observi că îți apare pe unghie, ar putea fi ceva fatal și neașteptat. Asta a pățit o tânără din SUA. Ea a ținut să avertizeze asupra unui semn apărut pe unghie care a devenit cel mai rău coșmar al ei: cancer.

O tânără din SUA a aflat că are cancer din cauza unui semn apărut pe unghie
O tânără din SUA a aflat că are cancer din cauza unui semn apărut pe unghie

A fost diagnosticată cu cancer după ce i-a apărut un semn pe unghie

Maria Sylvia din Virginia, SUA, a apelat la platforma TikTok pentru a le dezvălui urmăritorilor despre semnul ce i-a apărut pe unghie cu mai bine de un deceniu în urmă. În 2012, ea a observat pe unghia ei, într-o formă liniară caracteristică, un mic semn. Nu i-a acordat mare importanță la început, dar asta avea să devină decizia ce i-a schimbat viața.

După ce semnul a început să își schimbe culoarea câteva luni mai târziu, Maria a decis că este cazul să meargă la un medic specialist pentru un control. Așa că, în 2014, ea a primit un diagnostic care indica că are o leziune pigmentată obișnuită, o simplă aluniță pe patul unghial.

Însă, câțiva ani mai târziu, în 2021, după ce un prieten de-al său i-a mărturisit că a văzut pete foarte asemănătoare într-o publicație medicală cu imagini în care erau prezentate cazuri de cancer, ea a decis să viziteze și alt specialist pentru a fi din nou diagnosticată.

Acest medic i-a confirmat cele mai grave suspiciuni și cel mai rău coșmar al său după o biopsie – Maria avea cancer. Semnul de pe patul ei unghial era un melanom al unghiei, un tip de leziune îngrijorătoare când vine vorba de melanonichie. Acest melanom poate deveni fatal dacă nu știi să îl recunoști pentru a-l diagnostica și trata precoce.

În ciuda faptului că Maria era foarte speriată, melanomul ei a fost încadrat în stadiul zero și a fost vindecat după o intervenție chirurgicală în totalitate. Chiar dacă ea este complet vindecată, Maria ține în prezent să își avertizeze urmăritorii și oamenii de riscul semnelor apărute pe corp cărora nu le dăm importanță.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net