„Tratăm cancere considerate imposibile”. Cine este medicul Radu Berceanu, specialist în oncologie de peste 15 ani

Există viaţă şi după diagnostice de cancer în forme grave, spune dr. Radu Berceanu, medic oncolog specializat de peste 15 ani în tratarea cu succes a cancerelor grave. Performanţa acestuia vine în urma un tratament corect, eficient, calibrat şi personalizat. 

Dr. Radu Berceanu, medic oncolog specializat în tratarea tumorilor grave
Dr. Radu Berceanu, medic oncolog specializat în tratarea tumorilor grave

Sensibil la neputinţa care poate deriva din boală şi convins că puterea vine din cunoaştere şi încredere, dr. Radu Berceanu îşi dedică timpul pacienţilor care luptă cu diverse tipuri de cancer pentru a le explica şi clarifica parcursul tratamentului în toate etapele şi efectele sale, ceea ce pune bazele celor mai bune premise pentru vindecare. Cu un palmares de peste 3000 de cazuri de cancere tratate (peste 500 tumori cerebrale, peste 300 tumori ORL, cancere pulmonare, colorectale, mamare sau de col uterin), specialistul a înregistrat o rată de succes ridicată în vindecarea sutelor de cazuri de cancer ORL în România, fapt ce depăşeşte statisticile unor ţări-reper din medicina mondială, precum SUA. 

Program unic şi inovator

Dr. Berceanu subliniază că în ţara noastră cancerul poate fi tratat într-o proporţie foarte mare cu tratament calibrat şi personalizat fiecărui pacient în parte, cu inovaţii şi eficienţă tehnologică şi cu o consultaţie iniţială de peste 2 ore pentru documentarea complexă a fiecărui caz. Este inventatorul unui program unic şi inovator pe piaţa din România, program de procesare şi optimizare a informaţiei medicale care suprapune rapid dosarele pacienţilor cu datele ştiinţifice de specialitate pentru a permite echipei medicale să găsească în cel mai scurt timp, eficient şi integrat, tratamentul personalizat potrivit istoricului şi particularităţilor fiecărui pacient. 

«Pot oferi speranţă»

„Cele mai mari satisfacţii profesionale mi le aduc faptul că ajut oamenii cu forme incurabile de cancer să trăiască mult mai mult decât s-a crezut iniţial că ar fi posibil, faptul că uneori pot vindeca oameni cu forme de boală considerate incurabile, faptul că pot oferi speranţă oamenilor care ajung la mine descurajaţi şi faptul că am sinergie cu colegii medici cu care colaborez, reuşind împreună să facem repede şi bine lucruri considerate de alţii imposibile.”, declară dr. Radu Berceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net