Cum să ai un păr de supermodel. Sfaturi la îndemâna oricui, de la Elle Macpherson

Supermodelul australian Elle Macpherson are 58 de ani şi un păr incredibil, lung şi mătăsos. Vedeta a dezvăluit care sunt paşii pe care îi urmează cu sfiinţenie când vine vorba de îngrijirea podoapei capilare şi pe care trebuie să îi ştii şi tu, dacă vrei să ai un păr de supermodel.

Elle Macpherson foto: Instagram
Elle Macpherson foto: Instagram

Elle Macpherson arată incredibil la cei 58 de ani ai săi. Supermodelul radiază, iar unul dintre aspectele care nu trece neobservat este părul lui Elle. Vedeta australiană a recunoscut, recent, că nu a avut mereu o podoabă capilară atât de sănătoase şi chiar s-a confruntat cu diverse probleme. Acum, însă, Elle a descoperit secretele unui păr fericit şi le-a împărtăşit.

Atenţie la ce mănânci şi bei

Primul pas, despre care Elle Macpherson spune că e şi cel mai important, este alimentaţia. Pentru un păr sănătos, trebuie să ai grijă la ce mănânci şi bei zilnic. Dacă întreg corpul este bine hrănit şi primeşte toate vitaminele şi mineralele necesare, atunci şi părul tău va fi la fel.

“Cred că trebuie să îi dai trupului tău tot ce are nevoie pentru a se dezvolta în mod natural şi, după ani de extensii şi proceduri care îi făceau rău, am realizat că părul meu are nevoie de ajutor”, a povestit Elle, notează dailymail.co.uk.

Protejază părul de razele soarelui

Este foarte important să porţi cremă de protecţie solară pe tot parcusul anului, pentru a-ţi proteja pielea de ultraviolete. Este la fel de important să îţi protejezi şi părul, spune Elle.

Pentru asta, poţi apela la pălării cu boruri largi, atunci când eşti afară. “Port pălări de cowboy care îmi protejează părul de soare, atunci când merg la plajă”, a mai spus supermodelul.

Nu te spăla zilnic pe păr

Elle a povestit că ea se spală pe păr o dată la două zile, chiar trei, ceea ce îi dă podoabei capilare ocazia să se relaxeze.

Spălatul zilnic pe păr poate îndepărata uleiurile naturale de pe scalp şi poate încetini creşterea părului. De aceea, cel mai bine e să te speli de două ori pe săptămână, dar la câteva zile.

Evită uscatul des şi decolorările

Poate fi distractiv să te vopseşti des în alte culori sau să încerci bucle, dat asta poate face mult rău părului. Din acest motiv, Elle recomandă să îmbăţişezi culoare şi stilul naturale părului tău.

“Am norocul să nu am fire albe, aşa că am decis să îmi las culoarea naturală să se vadă la rădăcini şi îmi place la nebunie”, a povestit Elle.

Dormi cu faţă de pernă din mătase

O faţă de pernă din mătase nu doar că va ajuta să nu faci riduri, dar va împiedica şi firele de păr să se rupă.

“Pe o faţă de pernă din mătase, părul şi faţa alunecă, în loc să se prindă de materiale, ceea ce ar împiedica părul să se încurce pe perioada nopţii”, a mai spus Elle.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net