Cum să te menții în formă vara? Sfatul specialistului pentru a atrage toate privirile

Ultima actualizare:

Căldura este din ce în ce mai puternică şi vrem să arătăm cât mai bine pentru că se apropie concediul, iar majoritatea doamnelor aleg să meargă la mare. Deşi, până acum ar fi trebuit să ne pregătim corpul pentru costumul de baie, multe dintre noi nu am avut timp, aşa că trebuie să recurgem la proceduri care să ne de aducă rapid la silueta visată.

Idei pentru a te menține în formă
Idei pentru a te menține în formă

Un stil de viaţă sănătos alături de sport sunt elementele cheie ale unui trup tonifiat, a unei pieli ferme şi lipsite de celulită. Însă, dacă dorim să dăm jos în scurt timp mai mult de 2 kilograme, recomandarea specialiştilor din domeniul beauty este de a îmbina alimentaţia și sportul cu procedurile de remodelare corporală.

Pentru a știi cum putem îmbina toate aceste elemente, reporterii Click! au stat de vorbă cu Drugescu – Ciuta Cornelia, specialist în remodelare corporală.

Cum poți avea un trup perfect?

Citește și: Cum obții tichetele sociale de 250 de lei? Poți să intri ușor în posesia voucherelor alimentare 

Ce proceduri putem face acasă?

Acasă putem să facem puţină mişcare şi să ajutăm pielea să arate mai fermă, să reducem celulita pe cât posibil prin intermediul mai multor tipuri de împachetări. Putem să ne facem împachetări cu miere prin folosirea de miere împreună cu puţin lapte cald. Ne putem face împachetări cu argilă care este un extraordinar detoxifiant prin combinarea a 10 linguri de argilă, cu puţină sare de mare, si cateva linguri de ulei de măsline pentru a face o compoziţie cremoasă.

De asemenea, putem să combinăm argila cu ceaiul verde, ceai ale cărui proprietăţi sunt cunoscute din Antichitate. Cafeaua este şi ea regina împachetărilor şi pentru ca aceasta să fie cât mai eficientă se combină cu ulei de migdale sau de măsline şi cu zeama de la o lămâie. Se împachetează zonele dorite şi se lasă 1 oră. Apoi se clăteşte cu apă călduţă sau rece şi se aplică o cremă anticelulitică'', ne-a dezvăluit Cornelia.

Sfaturi pentru femei

Ce proceduri putem face la salon?

La salon putem să îmbunătăţim rezultatele şi să grăbim atingerea obiectivului propus. Fiind o perioadă călduroasă şi fiindcă scopul este de a obţine rezultate cât mai rapide, propune să fie înlocuite procedurile clasice de tunel cu infraroşu, cavitaţie, radiofrecvenţă cu proceduri mai avansate.

În acest sens, recomandăm un aparat corporal nou apărut, cu proceduri ce se realizează o singură dată pe lună, având ca rezultat scăderea până la o mărime la haine.

Ba mai mult, un alt aparat revoluţionar a luat amploare în România în rândul doamnelor şi domnişoarelor care îşi doresc soluţii cât mai rapide, mai eficiente şi accesibile ca preţ, dar şi cât mai sigure posibil pentru slăbit. Este vorba despre de un aparat  ce combină radiofrecvenţa corporală cu EMS pentru crearea de masă musculară, tonifiere abdomen şi slăbire rapidă'', a adăugat aceasta.

Drugescu – Ciuta Cornelia este specialist în remodelare corpolală cu o experiență vastă în domeniul frumuseții. Cornelia este trainer acreditat în domeniul beauty ce ajută doamnele și domnișoarele să aibă corpul mult dorit. 

De asemenea, trainerul de beauty consideră că orice femeie poate arată bine, însă pentru a ajunge la rezultate vizibile, trebuie dorință și ambiție.

Știu că multe femei se sperie când este vorba de slăbit. Se gândesc că trebuie investit atât timp, cât și bani. Nu este chiar așa, poți arăta bine și cu bani puțini, iar grija pentru tine trebuie să înceapă, în primul rând, de acasă'', ne-a declarat Cornelia.

Citește și: Nicoleta Nucă continuă șirul intervențiilor estetice! Noua procedură o va scuti de timp prețios la machiaj

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net