Îţi e frică de aparatul foto? Oana Cuzino îţi dă 4 sfaturi pentru a scăpa de complexe

Ultima actualizare:
frica de aparat foto, dove
frica de aparat foto, dove

Majoritatea femeilor nu sunt mulţumite de felul în care arată, nu au încredere în ele. Potrivit celui mai recent studiu Dove efectuat la nivel global, 77% dintre femei se ascund de aparatul foto pentru că nu se consideră frumoase. Te numeri şi tu printre ele? Oana Cuzino îţi câteva sfaturi pentru a scăpa de complexe.

- Elimină comentariile negative precum „arăt grasă", „îmi stă părul rău azi", care hrănesc starea de anxietate. Remarcile pozitive despre propria frumuseţe generează şi încrederea în sine.

- Zâmbește din inimă și gândește-te că faci fotogafia pentru o persoană care te iubește așa cum ești!

- Nu te lăsa impresionată de felul în care arată celebrităţile în fotografii pentru că de multe ori, imaginea lor este retuşată. Naturalețea "bate" însă frumuseţea artificială și se simte!

- Concentrează-te pe construirea amintirilor. Nu ar trebui să eviti fotografierea, ci să te gândești cât de minunat este să îți imortalizezi toate momentele importante și frumoase din viaţă.

Potrivit aceluiaşi studiu, 65% dintre femei au afirmat că au o stare de anxietate mai mare atunci când sunt fotografiate decât atunci când vorbesc în public (47%) sau când merg la o primă întâlnire (44%). 63% dintre respondente au distrus fotografiile în care nu le plăcea cum arătau. 19% dintre femei nu au fotografii din unele vacanţe, 14 % nu au din ziua nunţii şi 17% nu au de la naşterea unui copil. De asemenea, 41% au prelucrat cel puţin o fotografie cu ele, înainte de a o posta online.


    frica de aparat foto, dove
frica de aparat foto, dove

Imagine din cadrul unui filmuleţului Dove Camera Shy, în care puteţi vedea cum reacţionează femeile în faţa aparatului foto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net