Poţi să-ţi pui silicoane şi în buze? Care sunt dezavantajele

image
Oricât de mult îţi doreşti buze mari, optează pentru un aspect cât mai natural

Silicoanele sunt soluţia clasică pentru mărirea sânilor, a fundului... Dar ştiai că poţi să-ţi pui şi în buze, dacă vrei să le ai mai mari şi mai senzuale? Iată ce implică procedura.

Dacă eşti complexată de forma buzelor tale subţiri şi vrei să le măreşti, trebuie să cunoşti toate soluţiile, cu avantajele şi dezavantajele lor. Cele mai la-ndemână metode sunt injectările cu diverse substanţe, cum ar fi acid hialuronic sau grăsime din propriul corp. Dezavantajul este că au efect limitat, fiind nevoie să se facă periodic. În plus, pot duce la o mişcare nenaturală a buzelor, doar multe vedete au păţit-o (vezi cazul Brigittei Sfăt). Mai nou, există soluţia implantului cu silicon. „Este vorba despre un silicon solid, dar fin, care nu se poate rupe sau dezumfla şi, în plus, se poate îndepărta oricând”, spune medicul estetician Florin Juravle. Procedura este simplă şi rapidă, dar mai costisitoare. Se fac două mici incizii la colţurile buzelor, implantul fiind trecut printr-un tunel în mijlocul buzei. Apoi, orificiile sunt închise cu fire absorbabile.

„Deşi mărirea este permanentă, implantul e făcut astfel încât să poată fi îndepărtat cu uşurinţă, în doar 10 minute, în cazul în care pacienta doreşte să revină la dimensiunile originale”, adaugă specialistul.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
kate middleton
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Alexandru Tomescu
image
image
image
image
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg