Savurează o tartă pufoasă cu cireşe!
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru aluat: 4 ouă, 1 praf de copt, 200 g unt, 200 g zahăr pudră, 1 esenţă de vanilie, 250 g făină, 30 g cacao
Pentru cremă: 300 ml lapte, 100 g zahăr pudră, 1 plic praf de budincă, 150 g unt
Pentru decor: 300 g cireşe, 1 plic gelatină roşie
Pregatire: 50 minCoacere: 40 minDificultate: medie
Untul îl mixezi cu zahărul pudră, adaugi gălbenuşurile, esenţa de vanilie şi făina cernută cu praful de copt. Încorporezi uşor albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.
Opreşti 1/3 din aluat şi îl amesteci cu cacaua. Torni într-o formă de tort unsă şi tapetată jumătate din aluatul alb, pui grămăjoare din cel maro, torni restul de aluat alb şi nivelezi.