Tania Budi, imagini din timpul intervenției estetice! Terapia revoluționară care i-a schimbat înfățișarea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tania Budi este considerată un etalon de frumusețe naturală și un exemplu de cum poți înainta în vârstă cu grație. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a susținut dintotdeauna că, pe lângă o îngrijire atentă a tenului, optimismul și recunoștința pentru tot ceea ce îi oferă viața îi aduc un echilibru interior care se reflectă și la exterior în privința aspectului estetic.

Tania Budi este, de mai bine de 12 ani, fidelă medicului său chirurg estetician Iancu Morad, care i-a recomandat și efectuat tratamente de rejuvenare și întreținere mereu non-invazive, fără a apela la bisturiu, de la mezoterapie, Dermapen, până la propria tehnică de PRP, denumită Terapia Vampir.

Citește și: Tania Budi: fustiță scurtă, platforme, trup de model și o față impecabilă la 54 de ani!

Ce operații estetice are Tania Budi

Prima și singura intervenție chirurgicală pe care Tania a avut-o a fost cea de blefaroplastie, anul trecut, prin care Dr. Iancu Morad i-a eliminat surplusul de piele din zona ochilor, acumulat odată cu trecerea anilor. Procedura a ajutat-o să obțină un chip proaspăt și întinerit, dar i-a și îmbunătățit privirea periferică, ce poate fi obturată de pliurile de piele inestetice. 

Înainte de sărbătorile de iarnă, vedeta a urmat cel mai nou tratament de rejuvenare facială dezvoltat de medicul chirurg estetician Iancu Morad, ce reîntinerește trăsăturile feței, având efect ce durează mai mult de un an de zile. 

„Sunt deja 12 ani de când de tenul meu are grijă domnul doctor Iancu Morad. Nu sunt adepta operațiilor estetice și prefer tratamentele cât mai discrete. Ani la rând am făcut mezoterapie și PRP, însă acum am apelat la dumnealui pentru cea mai nouă procedură M-Rejuvenation, despre care am auzit doar lucruri foarte bune.

Este un tratament minim invaziv care reîntinerește pielea și trăsăturile feței, fără operație, și care are efect pentru chiar mai mult de un an de zile. Am făcut o primă ședință și, deși știu că rezultatele se instalează treptat, văd deja vizibile îmbunătățiri la nivelul pielii și chiar în ceea ce privește structura feței”, declară Tania Budi. 

M-Rejuvenation este procedura creată de Dr. Iancu Morad, ce reface calitatea și textura pielii, și pune în valoare trăsăturile naturale. 

„Tania este o femeie foarte frumoasă, pe care am admirat-o dintotdeauna. Este deja de mulți ani pacienta mea și vine la clinică o dată la câteva luni pentru tratamente non-invazive sau minim invazive care s-au dovedit a fi eficiente pentru că, să recunoaștem, Tania arată absolut senzațional. Și de această dată, mi-a spus că își dorește ca tenul ei să fie foarte bine hidratat înainte de începerea sezonului rece, și o reîmprospătare generală a chipului. I-am recomandat M-Rejuvenation, noua procedură care oferă toate beneficiile antiaging fără bisturiu!”, adaugă medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Ce înseamnă procedura estetică M-Rejuvenation?

„Procedura constă în injectarea, prin anumite tehnici și într-o ordine anume, a unui cocktail de substanțe personalizat. În funcție de tipologia și nevoile tenului fiecărui pacient. Este un tratament recomandat atât femeilor, cât și bărbaților care își doresc să încetinească cumva trecerea timpului și să prevină apariția semnelor neplăcute ale îmbătrânirii.

Folosim de la cristale de calciu care stimulează producția de colagen până la peptide care ajută la construcția de fibre noi de elastină. Se lucrează astfel concomitent la fermitate, la elasticitate și la textura pielii. E un tratament care durează în jur de 25-30 de minute, se realizează fără anestezie, nu este dureros și nu lasă deloc urme. Se recomandă de două ori pe an pentru un ten mereu proaspăt”, mai spune medicul chirurg estetician Iancu Morad. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net