„Ar fi trebuit să fiu violată în grup, de 11 bărbați”. Petronela Rotar, dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei

Ultima actualizare:

Petronela Rotar, una dintre cele mai iubite și de succes scriitoare din România, are o poveste de viață impresionantă. În cadrul unui podcast, autoarea din Brașov a vorbit despre încercările grele prin care a trecut în copilărie și adolescență și care au marcat-o pe viață. În copilărie  a fost victima abuzurilor din partea tatălui, iar ulterior a fost victima unui viol.

Petronela Rotar, dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei / foto: arhiva Click!
Petronela Rotar, dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei / foto: arhiva Click!

Petronela Rotar, psiholog, scriitoare, blogger și autoarea singurului bestseller de poezie în România postdecembristă, a vorbit în cadrul podcast-ului lui Alex Gavriliu despre tragediile prin care a fost nevoită să treacă în copilărie. Ea a mărturisit că familia ei nu s-a bucurat de venirea ei pe lume. În plus, a avut un tată foarte violent, care a agresat-o sexual timp de mulți ani.

Victima abuzurilor din partea tatălui

„Copilăria mea a fost foarte grea. Vorbesc despre faptul că m-am născut într-o familie în care nu am fost primită cu bucurie. Am venit ca o surpriză și am întrerupt cu venirea mea pe lumea cariera mamei mele și nu cred că, nu conștient, că sunt sigură că mama m-a iubit, dar cred că inconștient a fost o mare problemă pentru ea că eu am venit pe lume și că am existat.

Am avut un tată super violent, care m-a agresat toată copilăria și toată adolescență mea. Mai târziu a existat și o formă de, poate că nu chiar abuz sexual din partea tatălui meu, dar cu siguranță o energie sexuală, extrem de prădător sexual când am început să dezvolt forme și să devin femeie, care m-a afectat foarte, foarte puternic și care m-a făcut să mă întreb de foarte multe ori dacă nu a fost mai mult decât atât, dar cu mintea pe care o am acum și cu tot ce înțeleg îmi dau seama că nici nu este nevoie să fie mai mult decât atât.

Este suficient pericolul pe care îl simțeam când tata se apropia să mă pupe, sau să mă atingă cu mâinile în feluri care erau extrem de nepotrivite și nu erau de tată, erau de bărbat și de prădător sexual, energia asta se simțea”, a dezvăluit Petronela Rotar, în cadrul podcast-ului lui Alex Gavriliu.

„Ar fi trebuit să fiu violată în grup, de 11 bărbați”

Apoi, scriitoare a vorbit despre un alt moment extrem de dureros din adolescența ei. Dacă în copilărie a fost victima abuzurilor din partea tatălui, în adolescență a fost victima unui viol.

„După care am trăit abuz sexual la 16 ani. Nu am vorbit nicioadată despre asta în mod concret, pentru că este o situație extrem de delicată. Practic, ar fi trebuit să fiu violată în grup, de 11 bărbați, însă, primul care a făcut asta mi-a dat drumul după ce și-a dat seama că eram virgină și cred că a avut un moment de empatie, nu știu ce să spun, dar asta după ce m-a violat. Adică m-a violat, după care și-a dat seama că ar putea fi foarte grav ce se întâmplă mai departe și că eu nu eram așa cum credeau ei, una dintre fetele pe care le «poșteau», cum se zicea pe vremea aia.

Fusesem ademenită într-un loc de un om în care aveam încredere, după care ușile s-au închis și am rămas blocată mai întâi cu acest bărbat, după care se pare că exista o listă și ceilalți urmau să intre, dar primul s-a speriat.

Și-a dat seama că erau virgină, țipasem, urlasem, plânsesem, după care «înghețasem» așa cum se întâmplă în trauma sexuală și mi-a spus să mă îmbrac și să fug pentru că dacă nu te omoară ăștia. Și am fugit și am scăpat de la ceva mai rău decât a fost. Am vrut să mă sinucid în primele momente, dar a fost cineva, m-a găsit cineva și cred că asta m-a salvat imediat după ce am scăpat din casa aia unde s-a întâmplat lucrul ăsta.

5-6 ani mai târziu, bărbatul, singurul iubit pe care eu îl avusesem după acest eveniment și care era și tatăl copilului meu, a murit într-un accident de mașină într-un mod violent. Cam asta este copilăria, tinerețea și adolescența mea”, a mai povestit faimoasa scriitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia sotia sotului meusezon 26 1 webp
netflix shutterstock jpg
larisa uta facebook jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
casa iubirii png
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
cornel de la insula iubirii vorbeste despre speak si ristei jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net