Ce a mâncat Teo Trandafir imediat după operația de micșorare a stomacului. Vedeta a dezvăluit cum și-a potolit o poftă greu de stăpânit: „Am mestecat-o de 40 de ori”
Teo Trandafir (57 de ani) a oferit noi detalii despre cum a decurs recuperarea în urma operației de micșorare a stomacului. Prezentatoarea TV a spus ce a mâncat imediat după intervenție și cum s-a bucurat de un aliment caloric la care a poftit după externarea din spital.

În urmă cu 12 ani, chiar înainte cu 4 zile de Crăciun, Teo Trandafir a trecut prin operația care nu doar că i-a îmbunătățit starea de sănătate, ci a ajutat-o și să scape de multe kilograme în plus. Ea nu a apelat la ajutorul medicilor pentru a slăbi, ci din cauza unei probleme medicale.
Ce au descoperit medicii în timpul operației: „A durat mai mult”
Vedeta de televiziune a oferit recent detalii despre momentul operației. Teo a dezvăluit că intervenția a durat mai mult decât se aștepta, deoarece medicul chirurg a descoperit „o formațiune” pe care a îndepărtat-o:
„Aveam o hernie, sub sânul drept. De făcuse cât o jumătate de minge de handbal. Ce să maschezi… Aia oricum ar fi pornit, doctorii mi-au spus «se apropie Crăciunul, veniți să vă fac operația?… Acum pe 21». Nu că m-am dus într-un picior, m-am dus atât de fericită. Pe 21 m-a operat și pe 23-24 împodobeam bradul cu fiimea. A fost extrem de simplă. În ciuda faptului că operația a durat mai mult, ești prima căreia îi spun, pentru că în timpul intervenției a descoperit o formațiune care nu i-a plăcut”, a povestit Teo Trandafir în podcastul „Viața în pași de dans” al Oanei Ioniță.
Ce a mâncat după operație
„A fost cel mai ușor lucru pe care l-am trăit. Nici la stomatolog n-a fost atât de simplu”, a spus prezentatoarea TV despre operație. Recuperarea nu a fost, însă, ușoară, deoarece a fost nevoită să facă trecerea la o alimentație bazată doar pe lichide în cantități mici:
„Tot ce știi despre viața ta, trebuie să se ducă, o iei de la capăt. În locul primei mese pe care am avut-o acolo. A venit o doamnă cu o ceșcuță de apă și cu o seringă de 25 ml, aia a fost. Zis și făcut! Trei săptămâni am ținut-o cu ceai neîndulcit, compot neîndulcit și apă, făcând mișto eu de mine «ăștia sunt cârnații, ăștia sunt micii, asta e friptura la cuptor și mâncam de toate”, a mai spus ea.
Cum și-a înfrânat poftele culinare în ziua de Crăciun
La patru zile de la operație, Teo Trandafir a pregătit un meniu delicios pentru invitații ei din ziua de Crăciun. Ea a poftit la mici și, conștientă că nu are voie să îi consume, a mestecat jumătate de mic de 40 de ori, pe care nu l-a înghițit :„În ziua de Crăciun se gătea în casă. Aveam și musafiri. Eu nu știam că voi face operația. La cuptor toate alea. Zic: «micii mă omoară» Și am luat jumătate pe mic pe care am mestecat-o de 40 de ori, m-am dus la baie și am pus-o într-un șervețel”, a mărturisit Teo.




































