Ce a mâncat Teo Trandafir imediat după operația de micșorare a stomacului. Vedeta a dezvăluit cum și-a potolit o poftă greu de stăpânit: „Am mestecat-o de 40 de ori”

Teo Trandafir (57 de ani) a oferit noi detalii despre cum a decurs recuperarea în urma operației de micșorare a stomacului. Prezentatoarea TV a spus ce a mâncat imediat după intervenție și cum s-a bucurat de un aliment caloric la care a poftit după externarea din spital. 

Teo Trandafir / Foto: arhivă
Teo Trandafir / Foto: arhivă

În urmă cu 12 ani, chiar înainte cu 4 zile de Crăciun, Teo Trandafir a trecut prin operația care nu doar că i-a îmbunătățit starea de sănătate, ci a ajutat-o și să scape de multe kilograme în plus. Ea nu a apelat la ajutorul medicilor pentru a slăbi, ci din cauza unei probleme medicale.

Ce au descoperit medicii în timpul operației: „A durat mai mult” 

Vedeta de televiziune a oferit recent detalii despre momentul operației. Teo a dezvăluit că intervenția a durat mai mult decât se aștepta, deoarece medicul chirurg a descoperit „o formațiune” pe care a îndepărtat-o:

Aveam o hernie, sub sânul drept. De făcuse cât o jumătate de minge de handbal. Ce să maschezi… Aia oricum ar fi pornit, doctorii mi-au spus «se apropie Crăciunul, veniți să vă fac operația?… Acum pe 21». Nu că m-am dus într-un picior, m-am dus atât de fericită. Pe 21 m-a operat și pe 23-24 împodobeam bradul cu fiimea. A fost extrem de simplă. În ciuda faptului că operația a durat mai mult, ești prima căreia îi spun, pentru că în timpul intervenției a descoperit o formațiune care nu i-a plăcut”, a povestit Teo Trandafir în podcastul „Viața în pași de dans” al Oanei Ioniță.

Ce a mâncat după operație 

A fost cel mai ușor lucru pe care l-am trăit. Nici la stomatolog n-a fost atât de simplu”, a spus prezentatoarea TV despre operație. Recuperarea nu a fost, însă, ușoară, deoarece a fost nevoită să facă trecerea la o alimentație bazată doar pe lichide în cantități mici: 

Tot ce știi despre viața ta, trebuie să se ducă, o iei de la capăt. În locul primei mese pe care am avut-o acolo. A venit o doamnă cu o ceșcuță de apă și cu o seringă de 25 ml, aia a fost. Zis și făcut! Trei săptămâni am ținut-o cu ceai neîndulcit, compot neîndulcit și apă, făcând mișto eu de mine «ăștia sunt cârnații, ăștia sunt micii, asta e friptura la cuptor și mâncam de toate”, a mai spus ea.

Cum și-a înfrânat poftele culinare în ziua de Crăciun

La patru zile de la operație, Teo Trandafir a pregătit un meniu delicios pentru invitații ei din ziua de Crăciun. Ea a poftit la mici și, conștientă că nu are voie să îi consume, a mestecat jumătate de mic de 40 de ori, pe care nu l-a înghițit :„În ziua de Crăciun se gătea în casă. Aveam și musafiri. Eu nu știam că voi face operația. La cuptor toate alea. Zic: «micii mă omoară» Și am luat jumătate pe mic pe care am mestecat-o de 40 de ori, m-am dus la baie și am pus-o într-un șervețel”, a mărturisit Teo. 



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
netflix depositphotos1 jpeg
netflix pixabay jpg
cbddfe7d a0e9 4768 b710 23066826f538 jpeg
Imagine WhatsApp 2025 12 11 la 19 08 04 b3c834a2 jpg
Narcisa Suciu, foto Facebook jpg
Carmen Tanase, foto captura YouTube  jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net