Ce adoră chef Sorin Bontea să consume vara: „Prima oară am mâncat în Egipt”. Florin Dumitrescu îi împărtășește gusturile culinare
De la înghețată și pepene rece, până la salată proaspătă, fiecare are un preparat preferat vara, iar chef Sorin Bontea nu face excepție! Celebrul bucătar a dezvăluit ce îi place să mănânce în zilele toride și se pare că are aceleși gusturi cu Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au dezvăluit, în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe PRO TV, care sunt plăcerile lor culinare nevinovate pe timpul verii.
Cu o experiență culinară vastă, ne-am putea aștepta ca gusturile lor să fie pretențioase, însă vedetele ne surprind cu preferințe simple. De exemplu, chef Sorin Bontea a dezvăluit că îi place să mănânce vara pepene cu brânză, o combinație pe care a încercat-o prima oară în Egipt, în perioada în care era bucătar pe vas de croazieră:
„(n.r. - felul de mâncare preferat) Pepene cu brânză! Prima oară am mâncat pepene cu brânză în Egipt, când am lucrat pe vas de croazieră. Pepene cu feta, cu ulei de măsline și cu pita lor”, a spus Bontea și se pare că împarte aceleași gusturi cu Florin Dumitrescu, care s-a declarat, la rândul său, un fan al acestei combinații.
În ceea ce-l privește pe Cătălin Scărlătescu, el preferă citricele, iar Gina Pistol adoră brânza de capră cu roșii și ceapă, la fel cum îi place și porumbul copt, care îi aduce aminte de copilărie.
Ce activitate evită chef Sorin Bontea în zilele caniculare: „Fac urât la căldură”
Tot atunci, Sorin Bontea a spus și ce nu îi place să facă vara. Din cauză că nu suportă căldura, celebrul chef evită să stea prea mult la soare, spre deosebire de soția acestuia, care iubește bronzul: „Fac urât la căldură. Mă bag la umbră, nu îmi place să mă bronzez. Nu știu de ce trebuie să stau la soare, să mă pârlesc și să mă dau cu iaurt. Nevasta stă la soare și eu sub umbrelă”, a spus cheful.



































