Ce etnie are soția lui Puya de la America Express. Nimeni n-a știut asta despre ea

Ultima actualizare:

Puya și Melinda, foștii concurenți de la America Express au traversat una dintre cele mai provocatoare experiențe din viața lor, pe meleaguri străini, fiind doar niște oameni simpli, pe care nimeni nu-i cunoștea. 

Puya și soția lui, Melinda / Sursă foto: arhivă personală
Puya și soția lui, Melinda / Sursă foto: arhivă personală

Totuși, parcursul lor în cadrul emisiunii s-a încheiat în data de 8 martie 2023, când au fost nevoiți să părăsească America Express și să revină în România. Experiența lor a fost una de neuitat, fiind aflați în Spania, Puya și soția lui au cunoscut oameni de tot felul, cu care au împărtășit diverse experiențe și curiozități.

Ce etnie are, de fapt, soția lui Puya

Într-una dintre ediții, cei doi au întâlnit o bătrână ghicitoare, aceasta fiind curioasă de etnia soției artistului. Acela a fost momentul în care Melinda i-a dezvăluit ghicitoarei faptul că nu este spanioloaică, ci de etnie romă.

,,-Ești spanioloaică?

-Nu, sunt țigancă. Ce limbă țigănească știți?”, a fost dialogul dintre cele două.

Melinda, în atenția celor de acasă după participarea la America Express

Cei doi au o căsnicie care durează de mai bine de 12 ani, uniți fiind mereu la bine și la greu.

Puya este cunoscut de întreaga Românie, însă Melinda mereu a stat departe de lumina reflectoarelor, până în momentul în care a intrat în atenția celor de acasă odată cu participarea în cadrul competiției America Express.

Cei doi au o poveste de dragoste de care își amintesc mereu cu drag. Puya și Melinda s-au cunoscut în anul 2006, la un bal al bobocilor pe care aceasta îl prezenta.

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit.. După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea. Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului!”, povestea Puya în urmă cu ceva timp, invitat fiind în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net