Cu ce se ocupă părinții Ramonei Olaru. Asistenta de la „Neatza” a spus totul: „Așa au funcționat...”

Ultima actualizare:

Deși a devenit cunoscută în toată țara, asistenta TV de „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru, a mărturisit că nu a avut o viață tocmai ușoară. În cadrul unui podcast, vedeta a vorbit despre copilăria ei și ce relație are cu părinții, după celebritate.

ramona olaru instagram jpg

Ramona Olaru nu s-a ferit să vorbească despre viața ei, înainte de celebritate. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că a fost crescută într-un spirit ceva mai rece, iar familia ei nu avea posibilități financiare. Vedeta a fost nevoită să muncească de la 12 ani la o fermă din orașul natal.

„La noi nu a existat «Te iubesc» sau «Hai să te iau în brațe». Și, crescând așa, rece, n-am considerat că trebuie să știu părerea lor sau cum se simt sau. Vorbim ce facem, cum suntem… Așa au funcționat la noi lucrurile tot timpul. N-am fost învățată așa. Eu în viața mea vreau să mă duc la polul opus și de aia lucrez și cu psihologia și cu tot felul, de căutat de energie, să te descoperi mult”, a mărturisit Ramona Olaru, în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă.

Cu ce se ocupă părinții Ramonei Olaru

De asemenea, într-un alt podcast, moderat de Nasrin Ameri, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că părinții ei sunt oameni muncitori: „Părinții mei au fost și sunt în continuare muncitori. Ei munceau la o fermă de animale. Ăsta e adevărul. Eu sunt directă și sinceră. Nu vreau să spun lucruri pe care nu le cred sau nu sunt adevărate. (...)

Ai mei nu mai locuiesc acolo. S-au dus într-un sat din apropiere. Asta s-a întâmplat atunci când m-am mutat eu în București. Acum vreo 13-14 ani. Am fost să văd ce se mai întâmplă, pentru că totul era în paragină. Ferma unde eu am crescut era în mijlocul câmpului.

Practic era o fermă de animale și muncitorii care își duceau activitatea acolo locuiau lângă, vorbim de 10-15 locuințe. Acolo am locuit o mână de oameni până am făcut eu 20 de ani”, a mai spus Ramona Olaru, în cadrul podcast-ului moderat de Nasrin Ameri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net