Dima Trofim se căsătorește cu iubita sa: «O să vină și nunta, însă înainte botezul trebuie făcut»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dima Trofim (33 de ani) este originar din Republica Moldova, dar, de peste zece ani, şi-a clădit o carieră de succes în România. Artistul, care a jucat în "Pariu cu viaţa", se va reuni cu fosta lui colegă din LaLa Band, Alexia Talavutis, la "Te cunosc de undeva". Click! a stat de vorbă cu Dima şi am aflat detalii despre prietenia lui cu Alexia, dar şi despre viitoare nuntă şi botezul fiicei sale. 

Dima Trofim
Dima Trofim

Click! După o perioadă în care ai prezentat matinlul, acum participi la "Te cunosc de undeva". Îți doreai să revii?

Dima Trofim: Cumva, Star Matinal, emisiunea pe care am prezentat-o la Antena Stars a reprezentat pentru mine şi o extensie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!. În fiecare săptămână cântam o piesă a unui interpret celebru şi încercam să mă apropii cât mai mult de personaj. Și sincer, indiferent dacă mai eram acum sau nu la Star matinal, oricum eram pregătit pentru marea provocare de la "Te cunosc de undeva". Sezonul nou vine cu o mulţiiiime de surprize, am descoperit un platou cu totul şi cu totul nou, iar castul…nici nu mai zic! Se anunţă distracţie garantată, la dublu, aşa cum este şi acest sezon – spectacol la dublu, concurenţi la dublu, emoţie la dublu

Ce personaj ți-a plăcut să faci dată trecută?

Mi-a plăcut mult să îl imit pe Michael Jackson. Un personaj greu de făcut. Un personaj cu de toate, cu voce, cu dans, cu multă actorie. Un personaj întreg sau cum a spus juriul un personaj de finală. Nu ştiu dacă e bine totuşi să dau aşa din casă, cine ştie ce îi trece prin cap Ruletei.

Ce îți dorești acum?

Nu vreau să anticipez nimic. Ce o să vrea ruleta, aia să îmi dea. Îmi plac surprizele, iar la "Te cunosc de undeva", surpriză e unul dintre elementele-cheie!

Dima Trofim şi Alexia Talavutis
Dima Trofim şi Alexia Talavutis

Faci din nou echipa cu Alexia după 10 ani de la Pariu cu viața. Crezi în destin, în numerologie?

Mă bucur mult că fac parte din aceeași echipa pe care am format-o cu Alexia ani buni. Avem chimie și ne cunoaștem bine chiar mai bine decât bine. Mai mult de atât, suntem prieteni. Ce ține de numerologie nu știu ce să spun. Nu prea cred. Iar destinul este în mâinele noastre. Cum îți așterni așa dormi, ăsta este principiul meu.

Consideri că ți s-a schimbat viață în bine în ultimii ani? Ce ai schimbă dacă ai putea?

Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele. Însă, de câteva luni, viaţa mea a luat o întorsătura la 180 de grade. A venit pe lume fetița mea. Cea mai frumoasă ființă. Da, viața mea s-a schimbat. Nu este ușor, însă nu sunt nici primul, nici ultimul tătic care spune asta, e greu, dar este şi cel mai frumos, în acelaşi timp, iar părinţîi ştiu exact la ce mă refer.

Cu care dintre ceilalți colegi de la "Te cunosc de undeva" te mai știai? Ai prieteni printre ei?

Normal! Showbiz-ul e o lume destul de mică, ne cam ştim toţi cu toţi. Cât despre prietenii, am regăsit în sezonul 17 al "Te cunosc de undeva" doi foşti colegi – pe Monida Odagiu, care a făcut şi ea parte din proiectul Lala Band, dar şi pe Florin Ristei, cu care am împărţit scena în sezonul 10. Nu că particip eu, dar anul ăsta e un cast senzaţional şi nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, ci doar să veniţi alături de noi, pe micile ecrane, că să vă convingeţi singuri.

Ce i-a spus iubita lui Dima despre un al doilea copil

Alexia s-a căsătorit, tu știu că ai devenit tată. Pe când nunta?

Da, Alexia este căsătorită și chiar a avut o nuntă superbă. Am fost alături de ea în acele momente atât de speciale, bineînţeles. Cât despre nuntă mea….. toată lumea mă întreabă. Nu știu ce să spun…. O să vină și nuntă. Înainte botezul trebuie făcut!

Cum este să fi tată? Îți mai doreșți un copil?

Este simplu, iubita mea a spus că mai facem un copil dacă îl țîn eu nouă luni în burtă

A renunţat la afaceri

Ai în continuare afacerea cu sushi și hotelul?

Nu, de ceva timp am renunțat la această afacere, a rămas pe mâini bune, dovadă că nu s-a oprit. Eu îmi doresc însă altceva şi, sper eu, voi reveni curând cu noutăţi.

Te mai gândești să mai investești în alte afaceri?

Idei sunt multe, însă nu îmi place să vorbesc despre ceva pâna nu se concretizează.

Ce îți mai dorești pentru anul acesta?

Ferița mea să fie sănătoasă, familia mea să fie sănătoasă și putere să muncesc cât mai mult.

Urmează o vacanță?

Nu știu ce să spun. Mai bine un alt proiect

Te consideri un rebel?

Nu știu ce să spun. Sunt așa cum sunt. Dar sigur deseori încăpățânat.

Pe când o piesă nouă?

Am câteva în lucru, acum să vedem când o să le și lansez.L

Lui Dima îi pare rău că nu va ajunge de Paşte la Chişinău

Ce vei face de Paște? Ce ți place să mănânci?

Eu sunt un om căruia îi place să respecte tradiţiile, iar cele ale Paştelui ocupă un loc special. Îmi place mâncarea tradiţională şi îmi pare tare rău că anul acesta nu putem merge la Chişînău, la ai mei, tocmai din cauza programului foarte încărcat de filmări.

Dima Trofim a devenit faimos cu LaLa Band

Originar din Moldova, solistul pe numele adevărat Dima Gheorghiță Trofim a participat în Moldova la Fabrică de Staruri între anii 2008 - 2009. Apoi a venit în România și a făcut parte din proiectele "Pariu cu viața", LaLa Band și a participat la "Dansez pentru tine". S-a mutat la Antena 1, a participat la reality-showul "Ultimul trib", la "Te cunosc de undeva" și a devenit prezentator la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Ioana Ginghină
Monica Anghel se simte bine în pielea ei!
cub Catalin Cazacu și Ramona Olaru png
netflix shutterstock jpg
micutzu
cub cub dan bordeianu animat gif
image png
raluca pastrama pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net