Filmul genial de pe Netflix care a rupt toate topurile. Acțiunea te ține în suspans până în ultima secundă

Netflix, cea mai cunoscută platformă de streaming vine în fața cinefililor cu un nou film menit să le capteze atenția și să le pună mintea în mișcare. Iubitorii peliculelor de acțiune nu ar trebui să rateze vizionarea unuia dintre cele mai tari filme de pe Netflix, pe care Click! vi-l prezintă în rândurile de mai jos. 

Filmul care a rupt topurile pe Netflix / foto: Pixabay
Filmul care a rupt topurile pe Netflix / foto: Pixabay

Pelicula „Skyscraper” este considerat filmul genial al momentului! Filmul a fascinat mințile oamenilor care au considerat că este ceea ce trebuie. 

„Skyscraper”, filmul care a captat atenția cinefililor 

Povestea filmului îl prezintă pe Dwayne Johnson, actorul aflat în fruntea distribuției producției marca Legendary-Infernul din Zgârie-nori. El este actorul principal și joacă rolul unui fost agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandat la unitatea de negociatori pentru situațiile în care erau implicate persoane luate ostatice. Acum, el a devenit consultant pentru independența securității clădirilor zgârie-nori.

În film este prezentă o scenă în care Dwayne Johnson se află în China, în timpul unei misiuni, moment în care ajunge să fie implicat, involuntar, într-un incendiu izbucnit chiar în clădirea în care acesta fusese chemat pentru a o inspecta din punct de vedere al securității și siguranței.

„Skyscraper”, filmul care a captat atenția cinefililor / foto: Netflix
„Skyscraper”, filmul care a captat atenția cinefililor / foto: Netflix

Punctul culminant în reprezintă momentul în care agentul de securitate realizează faptul că incendiul devastator îi fusese înscenat de anumite forțe necunoscute. Din acel moment, prioritatea lui numărul unu devine descoperirea persoanelor și motivelor care au stat în spatele intenției criminale de a-i curma viața dar, și mai important, să își scoată familia care rămăsese captivă incendiului puternic în clădirea pe care o supraveghea.

Filmul a fost scris și regizat de Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers), thrillerul de acțiune 3D e produs de Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber și Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

Pelicula „Skyscraper” a avut debutul internațional pe data de 12.07.2018, și în România o zi mai târziu, pe data de 13.07.2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net