Filmul Prada, pe locul 1 în topul premierelor de la Disney +. Platforma de streaming a depășit gigantul Netflix

Ultima actualizare:

Aclamatul film thriller, Prada (Prey) de la 20th Century Studios este cea mai vizionată premieră de film pe Disney+, sub brandul Star, în toate teritoriile unde platforma de streaming este disponibilă, în primele trei zile de la lansarea producției.

PRY 02792 R jpg

În cel mai nou film din seria Predator, actiunea este plasată în lumea Națiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. „Prada” este povestea nespusă a unei tinere femei, Naru, o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuți vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi amenință tabăra, ea luptă să-și protejeze poporul.

Nu rata nici: Netflix a pierdut un milion de utilizatori! Pe ce platforme au migrat toți cinefilii?

Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă, se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

Citește și: Nota de plată a serviciilor pe bază de abonament. Cât de mulți bani cheltuim pe toate platformele de entertainment

Disney+ se luptă deja cu Netflix și Prime Video

Filmul îi are în rolurile principale pe Amber Midthunder, debutanta Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope și Dane DiLiegro în rolul Predatorului. Filmul este regizat de Dan Trachtenberg, scris de Patrick Aison și produs de John Davis, Jhane Myers și Marty Ewing, iar Lawrence Gordon, Ben Rosenblatt, James E. Thomas, John C. Thomas și Marc Toberoff sunt producători executivi.

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+. Portofoliul general de streaming al Disney, care include Disney+, ESPN+ și Hulu, a ajuns la 221 de milioane de abonați în întreaga lume, depășind cei 220 de milioane de abonați Netflix.

Cea mai mare parte a acestei creșteri a venit de la Disney+, care a crescut de la 138 de milioane de abonați în mai la 152 de milioane. Hulu și ESPN+ au înregistrat, de asemenea, creșteri ușoare ale numărului de telespectatori, crescând de la 45,6 milioane de abonați la 46,2 milioane și, respectiv, de la 22,3 milioane la 22,8 milioane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net