Harry Styles, scenă de amor pasional cu actrița Florence Pugh. Fanii sunt în delir

Ultima actualizare:

Celebrul Harry Styles a șocat o bună parte din fanii săi, după ce a făcut vâlvă în urma apariției sale în trailer-ul filmului Don’t Worry Darling, care a fost lansat ieri. 

Harry Styles, scenă de amor pasional cu actrița Florence Pugh. Fanii sunt în delir
Harry Styles, scenă de amor pasional cu actrița Florence Pugh. Fanii sunt în delir

Harry Styles, în vârstă de 28 de ani, a devenit foarte intim alături de actrița Florence Pugh, care joacă rolul persoanjului Alice, în filmul Don’t Worry Darling, toate acestea, în timp ce Olivia Wilde, iubita cântărețului, este cea care regizează acest film. 

Olivia și Harry s-au întâlnit pentru prima dată în 2020, chiar pe platoul de filmare.

Citește și Olivia Wilde și Harry Styles formează un cuplu. El e cu 10 ani mai mic

Florence și Harry Styles, scene romantice chiar în fața Oliviei Wilde

Chiar în timpul trailer-ului, fostul membru al formației One Direction, care a făcut vâlvă în urmă cu puțin timp, a fost observat în timpul unei scene pasionale alături de Florence Pugh, scenă care aduce un grad ridicat de emoție chiar de la începutul trailer-ului. 

Scenele ulterioare îi arată pe cei doi distrându-se alături de prietenii lor, în timp ce aceștia conduc în cerc o mașină decapotabilă, în timp ce toată acțiunea poveștii are loc în anul 1950, care dă un aer misterios acestui thriller psihologic. 

Alte scene îi arată pe Jack (Harry Styles) și pe Alice fix în dormitor, în timp ce personajul feminin se scufundă într-o cadă, iar reflecția ei rămânând nemișcată în timp ce aceasta se zbate pentru viața ei. 

După ce au văzut trailer-ul, fanii însetați au mers direct pe Twitter pentru a dezvălui că au fost lăsați „complet uimiți” de scenele fierbinți filmate de Harry și Florence.

Don’t Worry Darling a început filmările în Los Angeles, la sfârșitul anului 2020, dar producția a fost oprită timp de două săptămâni, după ce cineva de pe platou a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

În noiembrie anul trecut, Olivia și logodnicul ei, Jason Sudeikis, cu care a fost împreună șapte ani, au anunțat că au renunțat la relația lor de dragoste.

Zvonurile despre ea și Harry circulau încă de la sfârșitul anului trecut, iar acestea  au fost confirmate în luna ianuarie, când au fost văzuți ținându-se de mână la o nuntă.

Vezi și Olivia Wilde, fericită în brațele lui Harry Styles, noul ei iubit

(sursă foto: Captură ecran/Warner Bros)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
netflix shutterstock jpg
Filme de groaza jpg
daniel osmanovici 2 jpg
periuta de dinti cu pasta fotolia 218165 subscription l 1 jpeg
america express facebook jpg
netflix g6957822cc 1280 jpg
image
actualitate.net