Irinel Columbeanu, gestul care îți va rupe inima! Ce a făcut atunci când a ajuns în vila distrusă de la Izvorani: „Cea mai prețioasă amintire a mea”

Irinel Columbeanu și-a luat inima în dinți și a vizitat ruinele fostei vile din Izvorani. A fost de-a dreptul emoționat de ceea ce a văzut, mai ales de momentul în care a primit un tablou special pe care îl uitase în vechea locuință. 

Irinel Columbeanu / foto: arhiva Click!
Irinel Columbeanu / foto: arhiva Click!

Adrian Voicu, moderatorul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a fost invitat pentru a merge să viziteze ruinele casei de la Izvorani, care acum ani în urmă era un adevărat palat! Acum a rămas doar o ruină plină de amintiri prețioase pentru fostul afacerist. 

Irinel Columbeanu și-a vizitat fosta casă 

Irinel Columbeanu a lăcrimat atunci când, uitat prin fosta casă, i-a fost înmânat tabloul cu mama lui și Irinuca, fetița lui cu Monica Gabor. Vizibil emoționant, Irinel a sărutat tabloul, cuprins de dor și nostalgie. 

„Vreau să-i arăt ceva ce am găsit eu pe aici, prin casă: este un tablou cu mama dvs. și cu Irinuca, și ar fi bine să-l luați.” - a spus Adrian Voicu, atunci când i-a înmânat acestuia tabloul.â

Irinel Columbeanu a vorbit și despre emoțiile care l-au pătruns atunci când a pășit în fosta vila de la Izvorani: 

„Irina a rămas cea mai prețioasă amintire a mea” - a spus Irinel Columbeanu, după ce a sărutat tabloul cu mama sa și cu Irina.

Adiță Voicu„Domnul Columbeanu, am ajuns în fața vilei care a ars în urmă cu mulți ani, care este primul sentiment pe care în aveți când vă uitați?”

Irinel Columbeanu: „Sentimentul este amestecat, nu îmi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi”, a răspuns fostul milionar.

Cine îi plătește azilul lui Irinel Columbeanu 

Irinel Columbeanu nu are o situație financiară prea bună. Pensia de 2.000 de lei nu i-ar permite să trăiască la azil, dacă nu ar fi ajutat de  Ion Casian, prietenul său și proprietarul azilului de bătrâni.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”, a spus Ion Cassian, în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
raluca pastrama pepe jpg
netflix pixabay jpg
bobonete sorin bontea jpg
joker 2 captura video jpg
netflix pixabay png
Banner Adrian Minune
pepe raluca pastrama jpg
diana sosoaca vadim tudor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net