Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan. De ce l-a blocat artista pe rețelele de socializare

Andreea Bălan și Jador sunt doi dintre cei mai cunoscuți artiști ai României. În trecut, aceștia au avut și colaborare, însă anumite zvonuri aminteau că ar fi depășit granița muzicală. Artista l-a blocat pe colegul său de breaslă pe rețelele de socializare, iar el a vorbit despre ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. 

Jador și Andreea Bălan au avut o colaborare profesională
Jador și Andreea Bălan au avut o colaborare profesională

Prezent în podcastul moderat de Bursucu, Jador a avut doar cuvinte de laudă la adresa cântăreței. Află dezvăluirile făcute de acesta în rândurile de mai jos. 

Jador, despre Andreea Bălan: „Îi sunt recunoscător”

În decursul anului trecut, paparazzi Cancan i-au surprins pe cei doi în ipostaze tandre în mașină, în toiul nopții - vezi imaginile AICI. Atunci a fost creată o mare controversă, iar artista l-a blocat pe Jador pe rețelele de socializare. 

„Am făcut o piesă cu ea. Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de a face. Îi sunt recunoscător că am învățat foarte multe lucruri de la ea, sper că și ea de la mine”, declarat Jador, în cadrul podcast-ului lui Bursucu.

„Ești o femeie extraordinară!”

Cântărețul a dorit să-i transmită și un mesaj prin intermediul emisiunii online în care a fost invitat: este recunoscător că a avut ocazia de a o întâlni și a colabora pe plan muzical.

„O femeie extraordinară, un om extraordinar, nu am ce să-i spun, pur și simplu este extraordinară. Muncește de rupe și are fetițele ălea și muncește pentru ele, ea își ajută familia. Ce fac eu pentru familia mea, același lucru face și ea. Îi spun acum că eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block sau ceva, dar vreau să-i spun: Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară și a fost o onoare să te cunosc. Ești o femeie extraordinară”, a completat artistul, care se află în prag de căsătorie cu aleasa inimii lui, Oana Ciocan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net