„Fiica Ambasadorului” i-a cucerit pe români. Ce audiențe are serialul turcesc de la Kanak D

Serialul “Fiica Ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a cucerit deja inimile românilor, deși a debutat pe micul ecran de curând, pe 3 ianuarie. Povestea de dragoste a protagoniștilor a fost urmărită joi seara de aproape 2 milioane de telespectatori, Kanal D fiind lider de audiență la nivelul întregii țări.

Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Neslihan Atagül), eroii serialului
Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Neslihan Atagül), eroii serialului

Serialul „Fiica Ambasadorului” cucerește inimile românilor, episodul difuzat joi seara reunind în fața micilor ecrane aproape două milioane de fani ai producției, poziționând Kanal D, în Prime Time, pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul publicului din întreagă țară. Posturile rivale, Pro TV și Antena 1, au difuzat în acel interval filme artistice, "Renegații", respectiv "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug".

Aproape 2 milioane de telespectatori în minutul de aur

Kanal D a înregistrat aseară 9,5% rating și 21,2% cota de piață, pe targetul Național, conform Kantar Media România, minutul de aur, atins la 22:14, adunând  în fața micului ecran, la Kanal D, aproape 2 milioane de telespectatori (1. 928.000).

Episodul de joi (6 ianuarie) al serialului „Fiica Ambasadorului” a fost urmărit aseară de o medie de peste 1.6 milioane de români (1.679.000)  din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Tot în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat 7,3% rating și 17,1% cota de piață, pe targetul All Urban, și 3,8% rating și 11,9% cota de piață, pe targetul Comercial, situându-se astfel pe a doua poziție în topul audiențelor.

MAKING OF VIDEO. Cum au fost surprinși Neslihan Atagül și Engin Akyürekla sedința foto pentru serialul “Fiica Ambasadorului”

Despre ce este vorba în serialul “Fiica ambasadorului”

Serialul “Fiica ambasadorului” prezintă lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii. Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie, însă în noaptea în care își unesc destinele, Nare <dispare>. O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. În mod straniu, fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții sale, va reapare la altă nuntă, la ani distanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net