Lili Sandu, declarații sincere despre Bogdan Stelea! La așa ceva nu te-ai fi așteptat: „A fost prima…”

Ultima actualizare:

Lili Sandu (44 de ani) și Bogdan Stelea (56 de ani) s-au iubit cu patimă timp de șapte ani, însă în 2005 s-au despărțit, iar fiecare a luat-o pe drumuri separate. Așa că în prezent, prezentatoare TV trăiește o frumoasă poveste de iubire, de opt ani de zile, cu Silviu Țolu (32 de ani), cu care are și un băiețel pe nume Thomas Jay.

Însă, chiar dacă timpul a trecut și lucrurile s-au aranjat bine în viața moderatoarei TV, Lili Sandu încă își mai amintește de Bogdan Stelea și are doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Bogdan a fost prima mea iubire, a fost o iubire atât de intensă și atât de frumoasă aș putea spune, mă rog, cu mici scăpări. Eram un copil atunci când l-am cunoscut, Bogdan era mai mare decât mine cu unsprezece ani. Eram pur și simplu un copil care se îndrăgostise și își dăruise inima.

Eu când l-am cunoscut pe Bogdan nu știam foarte multe despre el, pe mine m-a atras el ca și bărbat. Punct. Nu m-am gândit niciodată că relația cu Bogdan o să îmi aducă notorietate și fac pasul ăsta pentru asta”, a spus Lili Sandru în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

Situație lămurită

În momentul când Bogdan Stelea s-a îndrăgostit de Lili Sandu era căsătorit de 12 ani cu Dana Badea cu care are și un băiețel.

„El a avut o situație la vremea respectivă, el era căsătorit. Eu când l-am cunoscut, Bogdan era într-un proces de divorț. Lucrurile astea nu se știau atunci pentru că eu nu apăream niciodată să vorbesc cu presa”, a dorit să mai puncteze Lili Sandru în cadrul podcastului.

Click! spune

Lili Sandu este una dintre vedetele feminine foarte îndrăgite. Ea s-a lansat inițial în emisiunea „Școala Vedetelor”, iar de acolo a continuat cu o scurtă carieraă în muzic și actorie. În 2019, Lili Sandu a devenit prezentatoarea Fan Arena de la Kanal D. Viața ei sentimentală a fost una tumultoasă, iar cea mai mediatizată relație a ei a fost cea cu Bogdan Stelea , despre care Lili Sandu declara că a fost unul dintre bărbații pe care i-a iubit cel mai mult la viața ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net