Cum depășește Lili Sandu problemele din relație. „Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți în viață”

Ultima actualizare:

Lili Sandu și Silviu Țolu reprezintă unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc, iar povestea lor de dragoste a captat inimile fanilor. Cu un copil adorabil împreună, cei doi își împărtășesc iubirea necondiționată, respectul reciproc și sprijinul în fața oricărei provocări. Deși au devenit părinți și împărtășesc o viață împlinită, nunta lor a fost amânată de pandemie. Iată ce ne-a dezvăluit vedeta PRO TV despre cum depășesc momentele de criză din relație și despre nunta lor atât de așteptată!

Lili Sandu, soțul și băiețelul lor. Foto: arhiva.
Lili Sandu, soțul și băiețelul lor. Foto: arhiva.

Cel mai greu moment din viața de mamă

Privind în urmă, Lili Sandu a mărturisit că cel mai dificil moment din viața de mamă a fost legat de sănătatea fiului lor, TJ. Frică și neputință au fost sentimentele intense atunci când micuțul lor a fost operat de polipi. Cu toate acestea, cuplul a trecut cu brio prin această încercare, evidențiind soliditatea legăturii lor în fața dificultăților.

Cum depășesc cei doi momentele de criză

Cât despre momentele de criză în relație, Lili Sandu subliniază că toți oamenii trec prin greutăți, dar cheia constă în modul în care gestionezi situațiile dificile. Ea și Silviu au știut întotdeauna să fie o echipă, să se sprijine reciproc și să depășească împreună orice provocare. Desigur, situațiile dificile pot testa o relație, dar pentru Lili și Silviu, acestea au consolidat legătura lor.

Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți în viață, iar într-o familie greutățile lui devin și greutățile ei și invers. Însă eu și Silviu am știut întotdeauna cum să trecem peste momentele dificile, situațiile de criză sau clipele mai puțin fericite. Niciodată nu mi-a fost frică că l-aș putea pierde pe Silviu. Mereu am știut să gestionăm momentele dure și să ne aducem aminte că suntem o echipă, nu doi adversari. Ne putem baza unul pe celălalt, indiferent de gravitatea situației", adaugă vedeta.

Lili Sandu subliniază că fericirea lor nu depinde de o hârtie

În ceea ce privește nunta, cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să amâne evenimentul din cauza pandemiei. Cu toate acestea, Lili Sandu subliniază că fericirea lor nu depinde de o hârtie și că, în prezent, nunta nu mai este o prioritate. Simplul fapt că sunt împreună este ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

Sincer, niciunul dintre noi nu consideră că fericirea stă într-o hârtie. Într-adevăr, eu și Silviu aveam nunta planificată înainte de pandemie, iar situația a fost de așa natură încât am fost nevoiți să o amânăm. În momentul de față, aceasta nu mai reprezintă o prioritate. Faptul că suntem împreună este tot ce contează", a spus pentru Viva! Lili Sandu.

Despre cererea în căsătorie

Cererea în căsătorie a fost un moment de neuitat pentru Lili Sandu, care a fost surprinsă într-un mod emoționant de către Silviu. Chiar dacă nunta a fost amânată, cererea a fost un moment special și intim, conform vedetei PRO TV. Desigur, cei doi împărtășesc și o latură romantică, surprinzându-se reciproc cu gesturi pline de afecțiune și surprize plăcute.

Ce spune Lili Sandu despre Silviu

Despre Silviu, Lili Sandu mărturisește că este un om bun, sufletist, iubitor și matur. Relația acestuia cu fiul lor o impresionează profund, iar împreună formează o echipă unită. Cât despre cine este mai romantic dintre ei, Lili consideră că ambii au aceeași doză de romantism, bucurându-se de momente speciale și surprinzătoare împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net