Sărut controversat între două actriţe la premiile SAG! Momentul „încins” i-a uimit pe toți

#Premiile SAG - SAG Awards
Ultima actualizare:

Sărut incendiar la premiile SAG între Jamie Lee Curtis și Michelle Yeoh! Încântată peste măsură victoria ei la SAG Awards, Jamie nu a știut cum să își mai exprime bucuria, așa că a sărutat-o efectiv pe Yeoh.

Sărut controversat între două actriţe la premiile SAG. Foto: colaj/captură yotubue
Sărut controversat între două actriţe la premiile SAG. Foto: colaj/captură yotubue

Michelle Yeoh a primit duminică sărutul vieții ei, atunci când Jamie Lee Curtis a sărutat-o cu pasiune la cea de-a 29-a ediție a premiilor Screen Actors Guild Awards, care a avut loc duminică, potrivit DailyMail. 

Curtis, în vârstă de 64 de ani, a fost copleșită de emoție atunci când a câștigat la categoria de actriță în rol secundar pentru interpretarea sa fantastică din Everything Everywhere All at Once".

După ce i-a fost strigat numele pentru a urca pe scenă și a primi premiul, Jamie, într-un moment de extaz, a tras-o pe Michelle pentru un sărut incredibil!

Ulterior, Yeoh a trăit și ea momentul ei de fericire maximă, deoarece vedeta în vârstă de 60 de ani a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare feminină într-un rol principal.

Dar discursul de victorie al lui Jamie a fost cel care a lăsat o amprentă și mai puternică. Fiica legendelor de la Hollywood Tony Curtis și Janet Leigh a declarat că este mândră să fie un Nepo Baby" (termen folosit pentru a denumit copiii celebrităților care de obicei, urmează aceeași carieră precum părinții lor).

Revendicând distincția cu un entuziasm copleșitor, Curtis a devenit rapid emoționată când a vorbit despre părinții ei și despre cât de mult își iubește profesia.

Ea a spus: „Port verigheta pe care tatăl meu i-a dat-o mamei mele - apropo, se urau unul pe celălalt - dar eu și sora mea Kelly ne-am născut din dragoste, iar tatăl meu era din Ungaria și mama mea era din Danemarca și nu aveau nimic, dar au devenit vedete monstruoase în această industrie pe care o iubeau atât de mult".

Mama lui Jamie, Janet Leigh, a devenit celebră diupă ce a jucat în filmul clasic de groază psihologică Psycho" din 1960.

Tatăl vedetei, Tony Curtis, a fost unul dintre cei mai buni actori principali de la Hollywood în anii '50 și '60, jucând în The Defiant Ones, Some Like It Hot și Operation Petticoat.

„Părinții mei au fost actori și eu m-am căsătorit cu un actor" a declarat Jamie de pe podium. „Iubesc actoria, iubesc meseria pe care o facem, iubesc să fac parte dintr-o distribuție și o echipă, iubesc ceea ce facem unii cu alții, este o meserie frumoasă", a spus acrița.

Vedeta din nu s-a ferit de fenomenul Nepo Baby" și l-a abordat direct în discursul său.

„Știu că atât de mulți din industria noastră se uită acum la noi și se gândesc: "Oare va fi vreodată posibil pentru mine?". Știu că vă uitați la mine și vă gândiți că sunt un Nepo Baby, și înțeleg perfect, dar adevărul este că am 64 de ani și este pur și simplu uimitor ce trăiesc acum", a mai declarat actrița.

Mai mult, vedeta și-a strâns trofeul și a vorbit despre cum reputația impunătoare a lui Yeoh a fost motivul pentru care a acceptat rolul din Everything Everywhere All at Once".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net