Monica Belluci iubește din nou. Frumoasa actriță a căzut în brațele regizorului Tim Burton

Ultima actualizare:

Dragostea pluteşe în aer pentru vedetele de peste ocean! Cel mai recent cuplu de la Hollywood este format din actriţa Monica Belluci şi actorul Tim Burton! Cel puţin aşa speculează presa din afară. Se pare că între cei doi s-ar fi înfiripat o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni încoace. 

3 monica bellucci jpg jpeg

Cele două staruri nu au scăpat de ochii vigilenşi ai presei, fiind surprinşi mergând împreună braț la braț. Conform The Independent, actriţa în vârstă de 58 de ani, și regizorul american, în vârstă de 64 de ani, ar fi împreună de patru luni, asta după ce s-au întâlnit la Festivalul de Film Lumiere de la Lyon, în octombrie, anul trecut.

Fotografiile realizate de cei de la The Daily Mail îi suprind pe cei doi într-o ipostază extrem de afectuasă, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Se pare că starurile au petrecut această zi cu o plimbare, în timp ce se ţineau de mână şi se sărutau. 

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 16 ani, dar cele mai recente ştiri spun că s-au reîntâlnit la festivalul francez de anul trecut, unde Monica Bellucci a fost invitată de onoare și i-a înmânat lui Tim Burton premiul Lumiere pentru întreaga carieră pe scenă.

Tim Burton, 64 de ani
Tim Burton, 64 de ani

La primirea premiului, regizorul lui Edward Scissorhands a spus: „În toată viața mea la un loc, nu am simțit niciodată atâta dragoste ca în această seară. Bine ați venit la cea mai bună înmormântare pe care am avut-o vreodată!", conform sursei citate. Așadar, se pare că vorbele regizorului chiar s-au adeverit. 

Bellucci și Burton ar fi fost văzuți, de asemenea, mergând la o reproducere a filmului din 1895 al regretatului cineast francez Louis Lumiere, Silent Documentary Film, din 1895.

Reacţiile fanilor însă, au fost variate, însă cu siguranţă vestea i-a luat pe nepregătite. 

O persoană a scris: „Cum de Tim Burton este în trending, nu pentru un film, ci pentru că se întâlnește cu Monica Bellucci, ce se întâmplă?".

O altă persoană și-a pus mari speranțe în cuplul declarat și a spus: „Monica Bellucci și Tim Burton se întâlnesc și este minunată vestea. Să sperăm că vor colabora și pe ecran. Rezultatele ar putea fi foarte interesante".

Monica Belucci a mai fost căsătorit de două ori

Burton a avut anterior o relație cu vedeta din The Crown, Helena Bonham-Carter, în vârstă de 55 de ani, timp de 13 ani, înainte de a se despărți în 2014. Cei doi au împreună doi fii, Billy, 20 de ani, și Neil, 16 ani.

Anul trecut, Bonham-Carter a făcut mărturisiri despre despărţirea lor, descriind-o ca fiind un "divorț dureros", deși nu au fost niciodată căsătoriți. În prezent, ea se întâlnește cu istoricul de artă Rye Dag Holmboe, în vârstă de 33 de ani, pe care l-a cunoscut la o nuntă în 2018.

Superba Bellucii, în schimb, a fost căsătorită de două ori anterior. Prima ei căsătorie, care a durat șase luni, a fost cu fotograful italian Claudia Carlos Basso. Ulterior, s-a căsătorit cu actorul francez Vincent Cassell în 1999 și a divorțat în 2013. Ei împart două fiice, Deva și Leonie.

Anul trecut, vedeta din James Bond și-a făcut debutul pe scenă în Maria Callas: Letters and Memoirs, în regia lui Tom Volf. Piesa a avut premiera la Paris și a fost itinerată în Italia, Grecia și Turcia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net