Toni Grecu, amenințat de politicienii din România: «De multe ori, după anul 2009»

Toni Grecu, membru fondator "Divertis" este următorul invitat al Denisei Rifai în cadrul emisiunii pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Actorul a fost întrebat despre cariera sa, despre motivul pentru care grupul Divertis s-a desființat, dar și despre aspecte mai puțin cunoscute ale vieții personale. 

Toni Grecu a fost amenințat de politicienii din România
Toni Grecu a fost amenințat de politicienii din România

Toni Grecu a făcut furori alături de grupul Divertis. În anul 2009, membrii grupului de comedie au decis să pornească pe căi separate. Invitat în emisiunea Denisei Rifai, Toni Greu a vorbit despre televiziune, comedie dar și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge un nume cunoscut. 

În teaser-ul emisiunii, aflăm însă și un lucru șocant. Toni Grecu a fost amenințat de politicieni din cauza glumelor pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, la adresa acestora. "Da, m-au amenințat politicienii, de multe ori, chiar și după anul 2009", a fost răspunsul pe care l-a oferit Toni Grecu atunci când a fost întrebat dacă a primit replici dure din partea persoanlităților de pe scena politică românească.

Trupa Divertis s-a desființat în anul 2009

Divertis, trupa de bază, a luat naștere în 1981 fiind compusă din Toni Grecu,  Doru Antonesi și Florin Constantin. Grupul a suferit mai multe schimbări de componență, iar una radicală a fost în 2011, când majoritatea membrilor au pornit pe un alt drum sub o nouă titulatură – Distractis (Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Florin Constantin și regretatul Gyuri Pascu.

Regretatul Gyuri Pascu dezvăluia, într-un interviu din anul 2012, care considera el că a fost motivul care a stat la destrămarea trupei Divertis. Actorul era de părere că în cadrul frupului umnoristic a existat un război al orgoliilor, iar comunicare a fost de mai multe ori defectuoasă. 

Divertis s-a desființat în anul 2009
Divertis s-a desființat în anul 2009

"Întotdeauna în planul material există orgolii. Probabil a fost cauzată de un conglomerat de mândrie, orgoliu, tradițio­nalism, invidie, teamă sau sentiment de vinovăție. Sunt lucrurile mărunte care ne pierd pe noi. Eu cred că nu se ajungea aici dacă era mai multă comunicare și adevăr. Pentru că fiecare gândea ceva, dar nu spunea. Am prevăzut într-un fel despărțirea asta, probabil că de aceea spune Toni că știu. Îi spuneam lui Toni: 'Aș vrea mai multă comunicare'. El îmi răspunde: 'Gheorghiță, tu vrei idealul'. Cred însă că dacă ar fi fost comunicare n-ar fi putut să crească nici orgoliul sau nemulțumiri de orice fel", povestea Gyuri, în anul 2012. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net