Unde a urmărit și sărbătorit victoria, Andreea Ignat, marea câștigătoare „Chefi la Cuțite”. Peste 40 de persoane i-au fost alături
Andreea Ignat, „cuțitul de aur” al lui chef Richard Abou Zaki, este câștigătoarea sezonul 14 „Chefi la Cuțite” și cea care a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Concurenta nu avea cum să nu urmărească ediția din data data de 30 decembrie, astfel că, înconjurată de familie și prieteni, Andreea Ignat a săărbătorit acest eveniment într-un local din Reghin.
Andreea Ignat, în vârstă de 35 de ani, „cuțitul de aur” al lui chef Richard Abou Zaki, este marea câștigătoare „Chefi la Cuțite”, sezonul 14. Luni, 30 decembrie, când a fost difuzată ultima ediție, concurenta a ales să urmărească și să sărbătorească acest eveniment înconjurată de peste 40 de rude și prieteni, printre care cunoscuta event-planner Geta Ungurean și Dj Maxx (formația DJ Project), în Maia Bistro din Reghin. Imagini cu momentele petrecute alături de cei dragi au fost publicate chiar de Viperele Vesele.
„Câștigătoarea sezonului 14 al emisiunii «Chefi la cutite» a urmărit difuzarea finalei și a sărbătorit acest eveniment într-un local din Reghin. La eveniment au participat peste 40 de rude și prieteni ai Andreei Ignat, printre care cunoscuta event-planner Geta Ungurean și Dj Maxx (formația DJ Project), iar noi, Viperele Vesele, vă prezentăm imaginile, în exclusivitate”, este mesajul publicat de Viperele Vesele, (un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor TV importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului), pe pagina oficială de Instagram.
Unde a urmărit și sărbătorit Andreea Ignat marea finală
Marea finală a show-lui culinar de la Antena 1 a adus-o în prim-plan pe Andreea Ignat, tânăra care a lăsat juriului o impresie mai mult decât bună. Aceasta are 35 de ani, locuiește în Reghin, și este pasionată de cofetărie și patiserie. Pe parcursul emisiunii, concurenta i-a impresionat pe chefi atât cu preparatele sale, dar și cu povestea sa de viață. Richard Abou Zaki i-a oferit Andreei Ignat cuțitul de aur, fiind impresionat atât de talentul culinar al acesteia, cât și de curajul și determinarea ei.
Pasionată de cofetărie și patiserie, Andreea Ignat a început să cunoască succesul în timpul pandemiei cu o afacere personală: „Mama soțului meu făcea niște prăjituri fabuloase, de-aici pasiunea mea pentru dulciuri”, a povestit Andreea, care a deschis în Reghin un bistro care s-a bucurat de un mare succes.