150 de copii, la proiectul “Şi tu poţi fii campion Kempo!”


    Copiii învaţă tainele kempo-ului
Copiii învaţă tainele kempo-ului

"Şi tu poţi fii campion Kempo!”, plan derulat de Federaţia Română de Kempo în perioada 26 iunie - 1 octombrie 2015 şi finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin programul “Pierre de Coubertin”, a adus în marea familie Kempo peste 150 de noi potenţiali campioni de Kempo.

Tinerele generaţii au nevoie, pe lângă informaţiile de cultură generală şi, eventual, competenţele specifice obţinute în şcoală, de asimilarea acelor seturi de valori şi coordonate principale care să-i ajute să facă faţă unei societăţi globale aflate în permanentă schimbare. Acestea se gasesc în disciplina şi rigoarea practicării kempo-ului.

După trei luni de antrenamente intensive şi un stagiu de pregătire centralizată, organizat în luna august la Brezoi, Vâlcea, copiii cărora li s-a oferit şansa de a îşi petrece timpul în săli de sport, săli de antrenament sau dojo, calcă acum timid, dar ferm, pe urmele campionilor participând la competițiile organizate de Federaţia Română de Kempo. Noii practicanţi şi-au încercat forţele la Cupa României de Submission şi Cupa României de Knockdown, care s-a desfăşurat duminică, 11 octombrie 2015, la Bucureşti.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg