150 de copii, la proiectul “Şi tu poţi fii campion Kempo!”

Ultima actualizare:

    Copiii învaţă tainele kempo-ului
Copiii învaţă tainele kempo-ului

"Şi tu poţi fii campion Kempo!”, plan derulat de Federaţia Română de Kempo în perioada 26 iunie - 1 octombrie 2015 şi finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin programul “Pierre de Coubertin”, a adus în marea familie Kempo peste 150 de noi potenţiali campioni de Kempo.

Tinerele generaţii au nevoie, pe lângă informaţiile de cultură generală şi, eventual, competenţele specifice obţinute în şcoală, de asimilarea acelor seturi de valori şi coordonate principale care să-i ajute să facă faţă unei societăţi globale aflate în permanentă schimbare. Acestea se gasesc în disciplina şi rigoarea practicării kempo-ului.

După trei luni de antrenamente intensive şi un stagiu de pregătire centralizată, organizat în luna august la Brezoi, Vâlcea, copiii cărora li s-a oferit şansa de a îşi petrece timpul în săli de sport, săli de antrenament sau dojo, calcă acum timid, dar ferm, pe urmele campionilor participând la competițiile organizate de Federaţia Română de Kempo. Noii practicanţi şi-au încercat forţele la Cupa României de Submission şi Cupa României de Knockdown, care s-a desfăşurat duminică, 11 octombrie 2015, la Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net