27 de titluri olimpice într-o singură fotografie


    Patinatoarea Michelle Kwan e singura care nu a ieşit campioană olimpicăFoto: Twitter
Patinatoarea Michelle Kwan e singura care nu a ieşit campioană olimpicăFoto: Twitter

Nadia Comăneci s-a aflat în centrul atenţiei în ultimele zile. În calitate de ambasadoare a Special Olympics, fosta gimnastă de aur a României a avut zile pline cu prilejul deschiderii Jocurilor Mondiale Special Olympics, care se dispută în perioada 25 iulie – 2 august la Los Angeles.

„Zeiţa de la Montreal”, care şi-a dedicat o bună parte din timpul ei promovării şi susţinerii mişcării Special Olympics, dedicată sportivilor cu dizabilităţi mentale, a făcut numeroase fotografii atât cu fanii, cât şi cu concurenţii sau cu alte vedete ale sportului.

Cea mai interesantă dintre ele este cea în care Nadia îşi demonstrează calităţile de gimnastă alături de nume mari ale sportului mondial: săritorul în apă Greg Louganis, patinatoarea Michelle Kwan şi înotătorul Michael Phelps.

O poză cu o valoare foarte mare, căci a reunit în acelaşi cadru nu mai puţin de 27 de titluri olimpice: 18 ale lui Phelps, 5 ale Nadiei şi 4 ale lui Louganis. Michelle Kwan e singura fără aur olimpic, ea având în palmares doar un argint şi un bronz la JO.

România este reprezentată la actuala ediţie a Jocurilor Mondiale Special Olympics de 29 de sportivi, care vor concura la înot, gimnastică artistică, bocce, tenis de masă, fotbal unificat şi atletism.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg