300 de sportivi aşteptaţi la Triatlonul de la Buftea

image
La intrecerile de triatlon se inoata 1,5 km

300 de participanţi sunt aşteptaţi la startul primei ediţii a unuia dintre cele mai importante concursuri de triatlon organizate în România. Cursa va avea loc la Buftea, pe 14 iunie.

Organizatorii Triatlonului Herbalife Buftea 2014 au anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că numărul de participanţi la concursul din 14 iunie va fi limitat la 300 de persoane pentru a putea fi gestionat cât mai bine. „Fiind la prima ediţie a acestui concurs ne gândim să limităm numărul de participanţi la 250-300 pentru a putea fi gestionat cât mai bine. Am ales să organizăm la Buftea acest concurs pentru că lacul de la Buftea oferă o apă de calitate, proximitate faţă de Capitală şi pentru că am fost primiţi cu braţele deschise de autorităţile locale", a declarat Tudor Buţu, preşedintele Asociaţiei Pegas Triatlon Club, organizator al concursului.

Triatlonul presupune parcurgerea consecutrivă a trei probe - înot, ciclism şi cros, existând două tipuri de distanţe: distanţa olimpică (1,5 km înot, 40 km ciclism, 10 km alergare) şi distanţa sprint (750 m înot, 20 km ciclism, 5 km alergare). Concurenţii se pot înscrie la categoria individual sau ştafetă, pentru ambele tipuri de distanțe. Probele de alergare şi de ciclism se vor desfăşura pe asfalt, iar proba de înot în Lacul Buftea. Taxa de înscriere este de 100 de lei la individual şi 80 de lei la sprint. Femeile şi locuitorii din Buftea vor avea o reducere de 50%. Câştigătorii triatlonului vor beneficia de un premiu în valoare de 500 de euro.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
iulia albu
meghan markle harry regina jpeg
accident jpeg
excutie cu ajutorul elefantului jpg
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg