5.000 de euro un meci cu Simona Halep


    Simona Halep a terminat anul pe locul 3 în clasamentul mondialFoto: AP
Simona Halep a terminat anul pe locul 3 în clasamentul mondialFoto: AP

Simona Halep este deja o personalitate a sportului românesc. Drept dovadă, pentru a juca o oră contra ei şi a lui Ilie Năstase, cineva a plătit 5.000 de euro la Balul Nataţiei Româneşti.

Organizat pentru prima dată în România cu scopul de a strânge fonduri pentru asigurarea pregătirii Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo, Balul Nataţiei Româneşti a fost, de fapt, o licitaţie caritabilă. Punctul de interes al serii a fost posibilitatea obţinerii privilegiului de a juca tenis contra perechii Simona Halep/Ilie Năstase. Acest drept a fost cumpărat, contra sumei de 5.000 de euro de reprezentanţii unei companii. „A fost o seară excelentă pentru nataţia românească, balul a fost o reuşită. Suma totală obţinută în urma licitaţiei a fost de aproximativ 22.000 de euro. Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase a fost câştigat de reprezentanţii firmei Brenntag, pentru suma de 5.000 de euro. Iar la finalul balului am fost anunţaţi că licitaţia va rămâne deschisă, reprezentanţii firmei dorind în schimbul sumei menţionate doar să asiste din tribune. A fost o surpriză plăcută pentru noi, drept urmare licitaţia pentru meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase rămâne deschisă”, a spus preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Achiziţia serii a aparţinut Nadiei Comăneci, care a oferit 6.000 de euro pentru un un tablou realizat de artistul Bogdan Olteanu, reprezentând-o pe Camelia Potec, pictat cu o pulbere aurită. De asemenea, Ion Ţiriac a mai achiziţionat cu 5.000 de euro o geantă din piele de aligator, iar cu 2.000 de euro o blană de vizon. 

A făcut o reclamă cu mama ei

simeon stalpnicul png

Când eşti valoros, toate firmele roiesc în jurul tău. S-a convins de asta pe propria piele Simona Halep. A treia jucătoare a lumii apare în cea mai recentă reclamă a unei companii de telefonie mobilă. Şi nu singură, ci alături de mama ei, Stana, care în clip este „rebotezată” Tania. Omul de afaceri Ion Ţiriac, despre care se bănuieşte că ar fi managerul „din umbră” al Simonei, deşi el neagă, spune că „Simona e sportivul cu cea mai mare vizibilitate în sportul românesc actual”. De aceea, e normal că semneze contracte de sponsorizare. Dar, aşa cum spune Ţiriac, „pentru că e româncă, Simona încasează cam la 25% din cât ar obţine o jucătoare cu rezultatele ei, dar care e americancă, franţuzoaică, italiancă sau canadiancă”.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg