Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe ministrul Novak! Imagini video de la aeroport


    Ana Maria Popescu și ministrul Novak, la aeroportFoto: captură video
Ana Maria Popescu și ministrul Novak, la aeroportFoto: captură video

Ana Maria Popescu a revenit marți, 27 iulie, în țară, după ce a reușit să obțină medalia de argint la spadă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În conferința de presă i-a dat o replică acidă ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, după ce acesta a declarat că orice buget ar fi fost alocat la scrimă, sportiva noastră nu ar fi venit acasă cu aurul. Ca răspuns, Ana Maria Popescu i-a spus să se ducă el la Tokyo și să aducă aurul în locul ei.

"Am în spatele meu patru oameni. Atât am avut la jocuri. Pe lângă ei - apropo de finanţare, domnule ministru - am avut ca sparring-partneri sportivi de 43 de ani care s-au retras din activitate, pentru că nu mai am alţii. Îmi doresc tare mult să ajungeţi dumneavoastră la Tokyo şi să luaţi aurul ăla pe care nu am fost în stare să-l iau. Şi credeam că mă aşteptaţi cu cecul ăla de 5 milioane, dar nu e problemă, mai avem timp să mi-l daţi şi să facem o sală nouă pentru copiii aceia", a spus Ana Maria Popescu.

Sportiva a spus declarat sâmbătă că speră ca ministrul să aloce un  "buget de bun simţ pentru scrima românească", iar Eduard Novak a făcut o afirmație care a stârnit controverse: "După părerea mea, şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana-Maria nu putea să câştige ieri, sau nu câştiga medalia de aur. Problema este că din spate nu vin încă tineri. Nu vreau să ducem discuţia în altă parte, să ne bucurăm de această medalie şi să ne concentrăm pe Paris 2024, acolo unde nu mi-aş dori să ajungem şi cu scrima sau cu alte sporturi unde am ajuns cu gimnastica".

Contrele au continuat și în culise, unde Ana Maria Popescu l-a ignorat pe ministrul Eduard Novak și l-a lăsat cu mâna întinsă. Ministrul Tineretului și Sportului a postat pe Facebook imagini de la aeroport, unde a mers să o întâmpine pe sportivă. În imagini se poate observa momentul în care acesta este ignorat.

Kanye West si Julia Fox jpg
cub anamaria prodan png
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
cub catalin botezatu png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png