Anna Kournikova: «Enrique s-a îndrăgostit de bunica mea»

simeon stalpnicul png

Frumoasa jucătoare de tenis, care îşi pregăteşte revenirea la Wimbledon, a recunoscut că are o rivală în dragoste: bunica sa.

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias formează un cuplu de opt ani de zile. În tot acest timp, presa a speculat de nenumărate ori că cei doi s-au despărţiti, ba chiar că s-au şi căsătorit de două ori, însă sportiva a infirmat recent aceste zvonuri.

"Este o persoană incredibilă. Foarte dulce, foarte blândă şi cu un simţ al umorului foarte dezvoltat", l-a caracterizat Kournikova pe cântăreţ.

Întrebată în ce limbă comunică cei doi, având în vedere că el este spaniol, iar ea rusoiacă, aceasta a răspuns: "Vorbim în engleză, nici eu nici el nu ne descurcăm în spaniolă sau rusă. Bunica mea, care îşi împarte timpul între Rusia şi Statele Unite l-a învăţat câteva ceva. De fapt, cred că sunt îndrăgostiţi unul de celălalt. Comunică doar din priviri şi din gesturi, căci ea nu ştie o boabă de engleză. Sunt foarte amuzanţi împreună".

simeon stalpnicul png

Jucătoarea de tenis a declarat că nu se grăbeşte să se căsătorească şi nici copii nu vrea acum.

"Cred în căsnicie, dar n-am visat niciodată la rochia de mireasă. Cât priveşte copiii, mi-ar plăcea să am o familie, însă am doar 28 de ani. Mă bucur că n-am făcut copii până acum pentru că simt că mai am de crescut", a mai spus ea.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
foto1 jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg