Avoca╚Ťii australieni: ÔÇ×Viza lui Novak Djokovic trebuie anulat─âÔÇŁ

9 ianuarie 2022

Argumentul avoca╚Ťilor guvernului australian ├«l reprezint─â faptul c─â liderul clasamentului mondial, Novak Djokovic, "nu este vaccinat ├«mpotriva Covid-19", a╚Öa c─â apelul s─âu pentru a r─âm├óne ├«n ┼úar─â este sortit e┼čecului.

djokovic novak epa efe h 57381905 jpg
Novak Djokovic a câștigat de nouă ori titlul la Australian Open (FOTO: EPA)

├Än cele 13 pagini ale raportului f─âcute publice duminic─â, ├«nainte de audierea programat─â luni diminea┼ú─â, avoca┼úii guvernului australian au mers pe ideea c─â juc─âtorul s├órb "nu este vaccinatÔÇŁ. Lui Djokovic, ├«n v├órst─â de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea ├«n Melbourne la jum─âtatea s─âpt─âm├ónii trecute ┼či de atunci se afl─â la un hotel de carantin─â. ├Än timpul unei audieri publice programat─â luni diminea┼úa, la ora local─â 10:00, judec─âtorul federal Anthony Kelly trebuie s─â examineze apelul num─ârului 1 mondial.

Djokovic a obţinut o scutire de la vaccinarea obligatorie pentru a intra în Australia pe motivul unui test Covid-19 pozitiv pe 16 decembrie în Serbia (după o primă contaminare în iunie 2020), potrivit avocaţilor săi. Dar, conform formularelor de scutire de la vaccinare ale autorităţilor federale australiene, o infecţie anterioară cu Covid-19 nu este un motiv valid pentru a nu fi vaccinat, deci aceasta ar fi o primă culpă majoră. Apoi, Djokovic a participat, de asemenea, la mai multe evenimente publice în zilele următoare, fără a purta mască, ceea ce pune serios sub semnul întrebării legalitatea scutirilor medicale prezentate.

Conform argumentelor australienilor, persoanele nevaccinate sunt mai predispuse s─â ├«i infecteze pe al┼úii ┼či, prin urmare, s─â creasc─â volumul de munc─â al sistemelor de s─ân─âtate. Avoca┼úii consulta┼úi de ministrul australian de interne Karen Andrews resping, de asemenea, argumentul potrivit c─âruia Djokovic nu a fost tratat corect de vame┼čul care l-a primit. Potrivit acestora, s├órbul a avut tot timpul necesar pentru a-┼či explica situa┼úia ofi┼úerului de imigra┼úie de pe aeroportul din Melbourne. Mai mult, a avut ┼či timp s─â-┼či contacteze avoca┼úii ├«n prealabil, contrar afirma┼úiilor sale ini╚Ťiale. "Aceast─â cerere de viz─â trebuie refuzat─â", pledeaz─â a┼čadar avoca┼úii guvernului australian.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg
ilie dumitrescu jpg
stefanescu sepsi bucurie jpg