Baschet: Moldoveanu 31 de puncte, Eagles în semifinale

Internaţionalul român a ratat doar opt aruncări din acţiune dintre cele 19 încercate şi şi-a completat evoluţia cu 7 recuperări şi 2 pase decisive în cele 32 de minute petrecute pe teren. El a fost sprijinit de către Stephen Lumpkins cu 19 puncte şi 15 recuperări.

American a condus cu 29-23 la pauză, jucătorul român totalizând 13 puncte în primele 20 de minute ale partidei. Moldoveanu şi Lumpkins au condus ofensiva „vulturilor" şi în partea a doua, când cei doi au reuşit 19 puncte consecutive pentru a tranşa definitiv soarta meciului.

Moldoveanu mai are nevoie de doar 13 puncte pentru a devenit al 28-lea jucător din istoria universităţii American care a marcat cel puţin 1000 de puncte în carieră, o performanţă remarcabilă având în vedere faptul că jucătorul român a evoluat doar un sezon şi jumătate pentru această echipă.

American va juca în semifinale, pe teren propriu, cu echipa universităţii Lafayette, care a încheiat pe locul şase sezonul regulat, dar a reuşit surpriza primului tur din playoff-ul Patriot League, eliminând pe Holly Cross, echipa de pe locul trei, cu scorul de 77-70.

Echipa care va câştiga Patriot League va participa la NCAA Tournament, faza finală a campionatului universitar nord-american de baschet care reuneşte cele mai bune 64 de echipe de pe întreg teritoriul Statelor Unite şi care este cunoscută şi sub denumirea de March Madness (Nebunia lunii martie).

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
Mark Cavendish, Getty Images jpg
Cutremur Turcia, Getty Images jpg
Eric de Oliveira, Sportpictures jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg