Baschet: Un român, în premieră în All Star Game-ul NCAA

„Acest All Star reuneşte cei mai buni jucători aflaţi în ultimul an de colegiu, bineînţeles cu excepţia celor care provin de la echipele calificate în Final Four", a declarat Moldoveanu pentru adevarul.ro.

Reese's College All Star Game, aşa cum este denumit după numele unuia dintre partenerii NCAA, are loc la Houston, în impresionanta arenă Reliant Stadium, unde se vor dispută, sâmbătă şi duminică, meciurile din Final Four-ul NCAA. Arena, cu acoperiş retractabil, găzduieşte meciuri de fotbal american şi competiţii de rodeo şi are o capacitate de peste 70.000 de locuri (vezi foto jos cum se montează parchetul pentru baschet în arena de fotbal american)

image

Dacă biletele pentru semifinalele şi finala campionatului universitar au fost demult vândute, accesul la All Star Game este liber, oferind astfel posibilitatea celor care nu au reuşit să-şi achiziţioneze un bilet la Final Four să intre în atmosfera evenimentului.

Vlad Moldoveanu, care şi-a încheiat în această primăvară cariera universitară, după ce a evoluat pentru George Mason şi American University, încearcă să devină, în luna iunie, al treilea român ales în draftul NBA după Ernie Grunfeld şi Ghiţă Mureşan. Românul are în continuare un program încărcat, pe care îl urmează toţi studenţii care s-au declarat eligibili pentru draft.

„După All Star voi merge în Portsmouth, care este primul camp NBA din acest an şi al doilea ca valoare după cel din Chicago. Cei mai buni doi-trei jucători de aici vor merge în Chicago. După aceea, de la începutul lunii mai, vor fi programate o serie de antrenamente individuale. Mai multe amănunte vor afla însă după campul de la Portsmouth", a precizat Moldoveanu.

Baschetbalistul român de 2,11 metri a încheiat sezonul cu medii de 20,4 puncte, 6,4 recuperări şi 2,0 pase decisive pe meci, înregistrând în acest sezon 4 meciuri cu peste 30 de puncte. Recordul personal din NCAA, stabilit pe 8 ianuarie într-un meci cu Lehigh, este de 39 de puncte. Moldoveanu şi cei de la American University au ajuns până în semifinalele Patriot League, acolo unde au fost eliminaţi, după două reprize de prelungiri, cu scorul de 73-71 de echipa colegiului Lafayette.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg