Begu, şefă la ea acasă

Două românce  în semifinale
Două românce în semifinale

Irina Begu a învins-o de două ori în 2011 pe adversara sa din finala BCR Ladies Open, Laura Pous-Tio din Spania. Aceasta a împiedicat o finală românească, trecând de Simona Halep cu 6-0, 6-3, în timp ce Begu a învins o altă iberică, Carla Suarez-Navarro, 6-4, 7-5.

Ascensiunea Irinei Begu în tenisul mondial continuă la Bucureşti şi, în ciuda problemelor medicale, se pare că nimeni nu-i poate sta în cale româncei.

Begu va juca a cincea finală din acest sezon de excepţie pentru ea, două fiind în cadrul unor turnee WTA. După ce a fost chinuită în sferturile de finală de dureri la piciorul drept, românca a încercat să încheie cât mai repede conturile în partida de ieri.


    Două românce  în semifinale
Două românce în semifinale

"Piciorul este mai bine. Am încercat să termin în două seturi şi din această cauză am tras tare pentru a nu ceda în setul al doilea. Nu ştiu dacă aş fi rezistat în fizic într-un eventual set trei", a spus Begu.

Irina are toate şansele să-i ia faţa Alexandrei Dulgheru şi să devină, de luni, cea mai bine clasată româncă din WTA, chiar dacă nu se impune în finala de azi. În cealaltă semifinală, Laura Pous-Tio a învins-o pe Simona Halep cu 6-0, 6-3.

Begu şi Bogdan, campioane la dublu

Irina Camelia Begu şi Elena Bogdan au câştigat proba de dublu din cadrul turneului BCR Ladies Open.

Begu şi Bogdan au învins în finală perechea Maria Camerin (Italia)/Ipek Senoglu (Turcia) cu 6-7 (1), 7-6 (4), 16-14.

Irina a realizat ieri un adevărat maraton la BCR Ladies Open, jucând ultima parte a semifinalei de dublu, semifinala de simplu şi apoi finala de dublu.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png