Când vor juca Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu joi, la Australian Open

Joi va fi o nouă zi cu emoții pentru români la Australian Open. Trei compatrioate vor juca în turul secund. Organizatorii au anunțat orele partidelor.

Simona Halep va încheia programul celei de-a patra zile de la Australian Open (FOTO: Gettyimages)
Simona Halep va încheia programul celei de-a patra zile de la Australian Open (FOTO: Gettyimages)

Cea mai bună oră de start, din punctul de vedere al românilor, a primit-o Simona Halep. Favorita 14 a fost programată să joace împotriva braziliancei Beatriz Haddad Maia în ultimul meci al serii, adică în jur de ora 12.00, ora noastră.

Celelalte două românce care vor evolua joi, Sorana Cîrstea și Irina Begu, vor juca în jurul ore 3 și jumătate dimineața. Sorana o va întâlni pe Karolina Kucova, din Slovacia, iar Irina Begu pe belgianca Elise Mertens, cap de serie numărul 19.

Din păcate, cele trei au rămas singurele jucătoare în cursa pentru trofeul de la Melbourne. În cursul zilei de miercuri, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian au fost eliminate în turul secund.

Gabriela Ruse a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 7-5, de rusoaica Veronika Kudermetova, lcoul 32 WTA şi cap de serie numărul 28, după un meci care a durat o oră şi 24 de minute. Ruse a avut șansa de a duce meciul în decisiv, după ce în setul al doilea a condus cu 5-2, însă nu a mai reuşit să câştige niciun game până la final.

Jaqueline Cristian, locul 69 WTA, a fost învinsă, cu acelaşi scor, 6-2, 7-5, de americanca Madison Keys, locul 51 WTA, după un meci care a durat o oră şi jumătate, dar în care jucătoarea noastră nu a avut prea multe șanse, în ciuda unui set secund mai echilibrat.

Ambele jucătoare vor pleca din Australia cu câte 112.000 de dolari și cu câte 70 de puncte WTA, cu care își vor consolida pozițiile în Top 70 mondial. Un bun punct de plecare pentru acest sezon, în care ar putea intra între cele mai bune 40-50 de jucătoare ale lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net