Cât de mult s-a schimbat Serena în ultimii 11 ani!

Ultima actualizare:

În 2002, când a cucerit primul trofeu pe zgura pariziană, Serena Williams era o jucătoare de mare perspectivă, deja campioană la US Open, în 1999 şi la Turneul Campioanelor, în 2001, dar considerată mai mereu de specialişti drept sora mai mică a lui Venus.

În urmă cu 11 ani, Serena şoca prin look-ul său: se vopsise blond, ceea ce contrasta evident cu culoarea pielii. În finală, ea a învins-o cu 7-5, 6-3 chiar pe sora ei, o victorie importantă pentru că a fost prima a Serenei în faţa lui Venus într-un Grand Slam.

A fost momentul în care prima perioadă de dominaţie a Serenei în tenis a început: în decurs de 10 luni, ea a reuşit să adune, ca o furnică, toate cele 4 titluri de Mare Şlem.

Mai mult, în finalele de la Wimbledon, US Open şi Australian Open s-a impus tot în faţa surorii ei!

Anul acesta, Serena a sosit la Roland Garros în postura de mare favorită. Nu pentru că se antrenează o mare parte din timp la Paris, pentru că este de un an iubita antrenorului ei francez, Patrick Mouratoglou.

Ci şi pentru că, de un an, calcă totul în picioare şi dă senzaţia că pierde doar atunci când se plictiseşte. Astfel, victoria cu 6-4, 6-4 în faţa deţinătoarei trofeului, Maria Şarapova, a venit logic şi i-a adus al 16-lea titlu de Grand Slam. Plus un cec de 1,5 milioane de euro. De trei ori mai mult decât primise în urmă cu 11 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net