Ce spune Gina Gogean despre bătăile încasate de gimnaste


    Gina Gogean este surprinsă de declaraţiile făcute de Maria Olarufoto: arhiva personală
Gina Gogean este surprinsă de declaraţiile făcute de Maria Olarufoto: arhiva personală

Dezvăluirile Mariei Olaru despre tratamentele inumane pe care a fost nevoită să le îndure la antrenamente au determinat alte sportive să-ţi amintească prin ce au trecut. Dacă până acum au existat voci care au susţinut-o pe gimnastă, Gina Gogean este una dintre sportivele care condamnă atitudinea colegei de breaslă.

Situaţia tensionată din lumea gimasticii i-a atras atenţia Ginei Gogean, care a reacţionat pe pagina ei de socializare. Supărată cu numele antrenorilor Ocavian Bellu şi Mariana Bitang sunt târâte în noroi, sportiva sare în apararea lor şi susţine că ea nu a fost vreodată supusă unor astfel de tratamente. 

"Urmăresc cu tristeţe şi durere în suflet tot ceea ce se întâmplă în ultima perioada în gimnastică românească… acea lume care, pe mine m-a format şi realizat că om, acea lume pe care eu am iubit-o şi o iubesc, o lume care astăzi este lovită din toate părţile. Pot să vă mărturisesc că în toată activitatea mea ca sportivă nu am fost supusă niciodată unor atmosfere tensionate sau rele tratamente. Despre ce vorbim? Şi am avut o impresionantă carieră competiţională!!! Am format împreună cu antrenorii o echipă bazată în special pe colaborare şi respect reciproc, având un singur ţel…să obţinem rezultate!!!", a scris Gina Gogean.

Fosta gimnastă a explicat că pentru a ajunge la perfomanţă este de acord cu un comportament riguros, dar şi cu sacrificii atât din partea sportivilor, cât şi a antrenorilor.  

"Sportul de înalta performanţă implică rigurozitatile specifice disciplinei respective, însemnând sacrificii de ambele părţi, dar care ni le-am asumat. Nu a fost nimeni obligat să facă gimnastică, fiecare a fost liber să aleagă ce doreşte. Gimnastica este un sport frumos, care ne place tuturor, dar şi sportul care necesită foarte multă muncă, până să ajungi pe podium. Aş dori să nu se înţeleagă, că gimnastică înseamnă doar «sacrificiu» şi să ştergem cu buretele tot ceea ce s-a realizat până acum, cât şi implicarea şi contribuţia fiecăruia la obţinerea rezultatelor pentru România!", a mai spus Gina Gogean pe pagina ei de socializare.  

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg