Ce spune Irina Begu despre finala de la Shenzhen: «E un lucru special să joc cu Simona»


    Irina Begu
Irina Begu

Irina a jucat alături de Simona Halep la Shenzhen, în finala dublă, și le-au învins pe Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova. Cele două campioane au fost nevoite să joace în sală, dat fiind faptul că vremea a fost nefavorabilă și a plouat continuu, însă ele au declarat că nu le-a deranjat deloc acest lucru.

Conform DigiSport, Irina Begu (27 ani) a mărturisit că s-a simțit bine jucând alături de Simona Halep (26 ani), ele cunoscându-se de când erau copii. Irina a declarat că se ditrează mult alături de Simona Halep de fiecare dată. 

"E un lucru special să joc împreună cu Simona, un sentiment grozav. Ne cunoaștem de când eram mici. Acum ea e numărul 1 în lume și acum mi-e mai ușor. Ne distrăm mult împreuna la dublu", a declarat Irina Begu.


    Simona HalepFoto Getty Images
Simona HalepFoto Getty Images

Irina a fost întrebată dacă va mai juca alături de Simona, însă nu a putut da un răspuns exact, neștiindu-i programul Simonei Halep. 

"Dacă vom mai evolua împreună la dublu? Desigur. Dar depinde de programul Simonei, pentru că e numărul 1 și trebuie să se concentreze în turneele de simplu", a spus Begu, într-o conferință de presă.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg