Cristian Tudor Popescu sare în apărarea Simonei Halep: «Meciul a fost pierdut psihic»

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto Getty Images
Simona HalepFoto Getty Images

Simona Halep a fost eliminată în finale la Indian Wells după ce a pierdut în fața japonezei Naomi Osaka. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a venit în apărarea Simonei și a mărturisit că a avut parte de un an foarte greu, iar ea a pierdut meciul deoarece nu a mai putut psihic să continue meciul.

Cristian Tudor Popescu a explicat că Simona Halep a încercat să câștige jocul însă nu a fost pregătită psihic de un asemenea meci, deoarece Simona a avut parte de momente grele până acum care au provocat o întindere psihică. Jurnalistul a declarat că starea Simonei se va regla curând.


    Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

„E greu de spus ce s-a petrecut în mintea Simonei, pentru că meciul acesta a fost pierdut psihologic. Practic, Simona nu a mai contat de la acel 3-3 și 30-0 pe serviciul japonezei, când Simona revenea de la 2-0 pentru Osaka și părea că se îndreaptă spre câștigarea setului. De acolo, ceva s-a rupt în Simona. Psihic, probabil după atâtea și atâtea meciuri grele, în acest an pe care a reușit până la urmă să le câștige, după niște lupte crâncene, acum a făcut o întindere psihică, așa cum spunea Rafael Nadal. N-a mai rezistat psihicul ei să întoarcă din nou jocul. Nu cred că s-a produs o ruptură gravă în psihicul Simonei, după acest meci. Este doar o întindere psihică, își va reveni. Pur și simplu trebuie să-și recapete suflul, după un început de an foarte dur și foarte performant pentru Simona. Nu cred că a afectat-o prea mult”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net