Cristian Tudor Popescu sare în apărarea Simonei Halep: «Meciul a fost pierdut psihic»

simeon stalpnicul png
Simona HalepFoto Getty Images

Simona Halep a fost eliminată în finale la Indian Wells după ce a pierdut în fața japonezei Naomi Osaka. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a venit în apărarea Simonei și a mărturisit că a avut parte de un an foarte greu, iar ea a pierdut meciul deoarece nu a mai putut psihic să continue meciul.

Cristian Tudor Popescu a explicat că Simona Halep a încercat să câștige jocul însă nu a fost pregătită psihic de un asemenea meci, deoarece Simona a avut parte de momente grele până acum care au provocat o întindere psihică. Jurnalistul a declarat că starea Simonei se va regla curând.

simeon stalpnicul png
Cristian Tudor Popescu

„E greu de spus ce s-a petrecut în mintea Simonei, pentru că meciul acesta a fost pierdut psihologic. Practic, Simona nu a mai contat de la acel 3-3 și 30-0 pe serviciul japonezei, când Simona revenea de la 2-0 pentru Osaka și părea că se îndreaptă spre câștigarea setului. De acolo, ceva s-a rupt în Simona. Psihic, probabil după atâtea și atâtea meciuri grele, în acest an pe care a reușit până la urmă să le câștige, după niște lupte crâncene, acum a făcut o întindere psihică, așa cum spunea Rafael Nadal. N-a mai rezistat psihicul ei să întoarcă din nou jocul. Nu cred că s-a produs o ruptură gravă în psihicul Simonei, după acest meci. Este doar o întindere psihică, își va reveni. Pur și simplu trebuie să-și recapete suflul, după un început de an foarte dur și foarte performant pentru Simona. Nu cred că a afectat-o prea mult”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg