Cristina Laslo, eroina victoriei cu Polonia, care ne-a dus în grupele principale la Europene

image
Cristina Laslo a marcat 6 goluri în victoria cu PoloniaFOTO: Sportpictures.eu

România a obținut o victorie mai dificilă decât o arată scorul final, 28-24 (11-15) cu Polonia în etapa a doua a Grupei D a Europeanului feminin de handbal. Cu acest succes,”tricolorele” și-au asigurat rămânerea în competiție.

Pentru prima dată după mult timp, Cristina Neagu nu a mai fost cea mai bună jucătoare de câmp a României într-un meci al naționalei feminine de handbal. Iar asta, paradoxal, e îmbucurător, pentru că astfel atenția adversarelor nu se mai îndreaptă doar spre ea, iar starul echipei noastre va avea mai multe spații de manevră. În aceste condiții, Cristina Laslo, care a revenit pe teren acum două luni după aproape un an de suspendare din cauza cazului de dopaj generalizat de la Corona Brașov în care jucătoarele au fost implicate fără voia lor, a fost omul decisiv exact atunci când echipa avea mai mare nevoie de ea. A încheiat meciul cu 6 goluri – cu două mai puține decât Neagu – dar prestația ei a fost apreciată și de specialiștii de la EHF, care au desemnat-o jucătoarea partidei. ”E important că am câștigat și asta e tot ce contează. Sunt mândră de echipa mea, pentru că am fost foarte puternice din punct de vedere mental. Am început din nou prost, dar am dat dovadă de caracter”, a declarat ea după meci.

Azi, de la ora 21.30 (în direct la Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport), România va juca ultimul meci din grupă, contra Norvegiei, care sâmbătă a spulberat cu 42-23 Germania! Cu toate astea, antrenorul Bogdan Burcea nu se teme de viitoarele adversare: ”Știu cine e Norvegia, dar știu că și noi avem o echipă bună. Aștept să ne dezvoltăm jocul, să evoluăm cu mai mult curaj și încredere. Încă trebuie să îmbunătățim multe. Aștept aceeași atitudine și mai multă răbdare. Și știu că atunci când joci cu Norvegia, trebuie să alergi”, a spus tehnicianul nostru.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
buzau cules prune livada png
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg