Cu cine a înlocuit-o fostul logodnic pe Cătălina Ponor? Este tot sportivă

Tommy și Vilmarie sunt doi sportivi cunoscuți în Puerto Rico
Tommy și Vilmarie sunt doi sportivi cunoscuți în Puerto Rico

Cătălina Ponor (28 de ani) trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv. A uimit pe toată lumea cu revenirea de aur de la Doha, unde a câștigat medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială. Cu toate acestea, în viața privată lucrurile nu stau la fel de roz.

După o relație de trei ani cu portoricanul Tommy Ramos, și el gimnast, Ponor s-a văzut cu planurile de nuntă curmate, chiar la finalul anului trecut. Acum, la câteva luni de la ruptură, sportivul a publicat pe contul său de Instagram imagini cu noua lui iubită, Vilmarie Mojica, căpitanul naționalei de volei feminin al Puerto Rico.


    Tommy și Vilmarie sunt doi sportivi cunoscuți în Puerto RicoFoto: arhivă personală
Tommy și Vilmarie sunt doi sportivi cunoscuți în Puerto RicoFoto: arhivă personală

Cei doi zâmbesc, se strâmbă și par a se simți foarte bine pe plajă, iar frumoasa sportivă își arată sânii într-un costum de baie colorat. La prima vedere, voleibalista seamănă puțin cu Cătălina.

Ponor și Ramos, dragoste de trei ani

simeon stalpnicul png

Sportiva noastră și Tommy s-au cunoscut în sala de gimnastică și au trăit o dragoste ca în filme vreme de trei ani. Se vizitau reciproc în țările lor și plănuiau să se căsătorească. Ponor a petrecut chiar o vacanță de trei luni în Puerto Rico.

Despre începuturile relației, cuplul a povestit anul trecut pentru "Primera Hora", un cotidian din țara natală a specialistului la paralele: "La început am vrut s-o cunosc. Dar era mereu la antrenamente. Era serioasă, avea o faţă de poker. Am vrut să-i atrag atenţia, dar e o persoană care îşi face treaba foarte profesionist. Faptul că am vrut să-i abat atenţia de la treaba ei a deranjat-o. A fost o perioadă destul de intensă, pentru ca ea era supărată pe mine", a declarat Ramos.

vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg