Cum l-a cunoscut Nadia Comăneci pe soțul ei, Bart: «Eram total diferiți»

Ultima actualizare:
Nadia Comăneci şi Bart Conner, la nunta lor
Nadia Comăneci şi Bart Conner, la nunta lor

Pe Nadia Comăneci o cunoaște o țară întreagă, fosta gimnastă numărându-se printre valorile cu care se poate mândri România. Cu viața ei de familie aceasta a fost discretă de-a lungul timpului, însă, deși are o căsnicie fericită și un fiu pe care îl adoră, pe Dylan. Nu mulți știu, astfel, cum a luat naștere povestea de iubire dintre sportivă și partenerul ei de viață.

Nadia Comăneci a ținut dintotdeauna să-și păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor, neștiindu-se prea multe detalii despre modul în care ea și soțul ei, la rândul lui gimnast, au ajuns să se cunoască și să decidă ulterior să întemeieze o familie. 

Cei doi au o căsnicie de 23 de ani, urmând să aniverseze în curând ziua în care au pășit în fața altarului. Soții şi-au spus „Da” pe 27 aprilie 1996, iar prima oară s-au cunoscut în anul 1976. Cei doi au început o relație abia după ce fosta gimnastă s-a mutat în 1989 în Montreal însă. Și de atunci sunt fericiți!

Nadia și Bart s-au logodit în 1994, iar în 1996 cei doi au venit în România, unde s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc la Mânăstirea Caşin şi a fost transmisă live. Peste 300 de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, iar naşi au fost Adrian şi Dana Năstase. Ulterior, din povestea lor de iubire a rezultat un băiat. 


    Nadia Comăneci şi Bart Conner, la nunta lorFoto: AP
Nadia Comăneci şi Bart Conner, la nunta lorFoto: AP

Acum însă, cum mai e puțin până la aniversarea a 23 de ani de mariaj, sportiva a vorbit despre momentul în care ea şi soţul ei s-au cunoscut, despre cum a luat naştere povestea lor de iubire, dar şi despre fiul lor, Dylan. Se pare că Nadia Comăneci şi soţul ei s-au cunoscut chiar în timpul unei competiţii sportive, iar lui Bart nu i-a fost deloc uşor să o cucerească pe celebra româncă, cei doi pornind inițial într-o relație de...prietenie. 

„Cu Bart am concurat la o competiţie în 1976, el a câştigat competiţia la băieţi şi eu la fete. El zicea că am fost greu de prins. Am avut o mare prietenie cu Bart. El e un om foarte simplu şi transparent şi e un tip foarte pozitiv.

Eram total diferiţi. Am învăţat de la el să fii pozitiv şi să te bucuri de ce ai astăzi", a spus Nadia Comăneci la Europa FM. Nadia Comăneci a vorbit şi despre fiul ei, de care este foarte mândră. „Să fii mamă e un lucru foarte frumos. Copilul meu e cel mai important lucru pe care l-am putut face până acum. Învâţ continuu. Copilul meu practică câteva sporturi", a mai adăugat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net